Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 18 από 18

Θέμα: UPS 300 VOLTS!!!

Προεπιλογή

αυτο τις επαφες εννοω
    rele.jpg

Το avatar του χρήστη GSR600
    Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ

Προεπιλογή

τα ρελε θα τα αντικαταστησω σιγουρα με καποια καλυτερης ποιοτητος ξενερωσα με τις κινεζιες τους,ρελε τις πλακας. αυτο που εχει μαυρισει εχει σχεδον φαγωθει ολη η επιφανεια,καθε φορα που ανοιγοκλεινει φωτιζεται το δωματιο απο την λαμψη.
    Εκτος απο τα ρελε τι αλλο μπορω να τσεκαρω ,υπαρχει περιπτωση να φταιει το ρελε που βγαζει 300 volt?Παντως το πως δουλευαν ο υπολογιστης,εκτυπωτης,modem με τοσα volt και δεν ανατιναχθηκαν ακομα δεν μπορω να το χωνεψω.

Προεπιλογή

παντως η επαφες μαυρισαν απο καποιο σπινθιρισμο που εγινε μεταξυ των επαφων του ρελε
    τωρα καλα θα ειναι να μετρησεις και την ταση με κανενα αλλο βολτομετρο για να συγκρινεις μια και ειναι καθαρου ημιτονου
    παντως αν αλλαξεις τα ρελε μπορει να διορθωθει το προβλημα
    φιλικα

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ

Προεπιλογή

Μακαρι να διορθωθει γιατι εχω ξενερωσει και ειναι και μαρκα(APC) τρομαρα τους.Ασε που θελει και μπαταριες κανα 80-100 ευρω.Ευτυχως που δεν πηγα να παρω.

Προεπιλογή

να σου πω μερικα πραγματα παιρνεις κατι μαρκας και λες αυτο ειναι καλο αλλα μετα διαπιστωνεις οτι κινεζικο φιρμας
    π.χ. θα βαλει ρελε επωνυμης εταιριας γερμανικο και να το στειλε στην κινα οχι φυσικα βαζει ενα κινεζικο και τελειωσε η δουλεια οπως και τα αλλα εξαρτηματα
    ολα γινονται στον βωμο του κερδους αλλα και τελικου κοστολογιου
    και εγω την εχω πατησει πολλες φορες
    που να δεις για τις μπαταριες των ηλεκτρονικων τσιγαρων που ειναι της πλακας,βγαζουν υγρα και υπερθερμαινονται ακρως επικινδυνες
    και θα τις κανω βεβαια αλλαγη την μπαταρια απο μεσα
    και θα κρατησω το κυκλωμα που εχει,ειδη τις εχω παραγγειλει

τωρα αν δεν χρειαζεσαι μπαταριες αγορασε σταθεροποιητη τασεως της TELE (αντιγραφη της
    kebo) εχει με relay
    η servo mode (μετασχηματιστη με μεταβλητο δρομεα με μοτερ κινησης μεγαλυτερη ακριβεια τασεως εξοδου +-3%)

εγω παντως δεν εχω upsαλλα μονο σταθεροποιητη τασεως και δεν εχω κανενα προβλημα βεβαια πριν βαλω καπoiα συσκευη μετρω παντα την ταση εξοδου
    από τους 5 που αγορασα oi 4 ειχαν σωστη ταση εξοδου αλλα ο ενας εβγαζε 260Vβεβαια τον ανοιξα και ρυθμισα τα τριμμερ για να βγαζει 230V

π.χ.
    http://www.e-anagnostou.gr/ups-τροφο...de-p-5160.html

ΦΙΛΙΚΑ

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ

Προεπιλογή

Σταθεροποιητη τασεως ειχω αγορασει αυτον,και αυτος προβλημα ρε ρελε....ευτυχως επισκευαστηκε ...τυχαιο?δεν νομιζω........Παντως ακομα και στην κινα να φτιαχνονται θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν καλυτερης ποιοτητας υλικα ειδικα οταν προκειται για ενα μηχανημα τον 500+ευρω... στους κινεζους οτι τους ζητησεις βαζουν....οποτε μαλλον η APC εχει τσιγκουνευτει λιγο με τα υλικα δυστυχως.Χαθηκε να βαλουν ρελεδακια επωνυμα σιγα το κοστος ,μαλλον προτιμανε να χαλανε και να παιρνουν καινουργια.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GSR600 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταθεροποιητη τασεως ειχω αγορασει αυτον,και αυτος προβλημα ρε ρελε....ευτυχως επισκευαστηκε ...τυχαιο?δεν νομιζω........Παντως ακομα και στην κινα να φτιαχνονται θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν καλυτερης ποιοτητας υλικα ειδικα οταν προκειται για ενα μηχανημα τον 500+ευρω... στους κινεζους οτι τους ζητησεις βαζουν....οποτε μαλλον η APC εχει τσιγκουνευτει λιγο με τα υλικα δυστυχως.Χαθηκε να βαλουν ρελεδακια επωνυμα σιγα το κοστος ,μαλλον προτιμανε να χαλανε και να παιρνουν καινουργια.
    σωστα αυτος ειναι με τυπου ρελε ο παραπανω και ανοιγοκλεινει τα ρελε για να ρυθμισει την ταση εξοδου στο περιπου βεβαια
    αυτος που σου συστησα εναι servo mode δεν εχει ρελε η ταση ρυθμιζεται μεταβαλοντας τον δρομεα του μετασχηματιστη για να αλλαξει η ταση εξοδου
    αυτοι κανουν και για κινητηρες οπως ψυγεια οι τυπου ρελε δεν μπορουν να λειτουργησουν

παντως αυτης της εταιριας τα ρελε ειναι μικροτερης ισχυος απο οτι χρειαζεται η ειναι της πλακας η κατασκευη τους
    εγω παντως οταν κανω κυκλωματα με ισχυρα ρευματα παραλληλα σττις επαφες βαζω πυκνωτες 100nF/400V για να αποφυγω τους σπινθιρισμους στις επαφες του ρελε

ΦΙΛΙΚΑ

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ

Προεπιλογή

Αντικατασταθηκαν ολα τα ρελε και και οι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες.ΤΖΙΦΟΣ δυστυχως Εξοδος ---->300vΑc και το λαμπακι του AVR συνεχεια αναμενο που σημαινει οτι απο καπου περνει λαθος αναφορα για την ταση εισοδου του δικτυου με αποτελεσμα να την ανορθωνει χωρις να χρειαζετε.....εξου και τα 300.Σε λειτουργια μπαταριας η εξοδος ειναι κανονικη 220vac ,λογικο βεβαια γιατι οταν δουλευει με μπαταρια το κυκλωμα του AVR(Automatic voltage regulator) δεν εμπλεκετε.
    Καμια προταση?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία