spiroscfu (10-11-11)
ποιά είναι τα όρια ;; είναι το δεύτερο που μου χαλάει το 1ο το είναι το ασημί TP 751C και το τωρινό είναι ιμιτασιόν με κωδικό Q.C. PASSED 0903502063 αν πάρω καινούριο να το σιτίσω με το TP 751C ;;;;;
το - και + που πάει η μπαταρία προς τη πλακέτα.
ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΟΙΝΝΟΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΠΑΤΟΝΕΤΑ
Πες μου λίγο το ολοκληρωμένο στη πλακέτα είναι το κανονικό η το υβριδικό (μαύρη φούσκα) αν σου έχει πέσει κάτω ξεχνά το
τι είναι το ολοκληρωμένο στη πλακέτα ;;; . όχι δεν έπεσε κάτω γι καινούριο να το ζητήσω με το κωδικό που έχει το αυθεντικό TP 751C ;;;
το ολοκληρωμενο οι φιλοι μας οι κινεζοι τα εχουν σαν μια γιαλιστερη κουκιδα σε καποιο σημειο της πλακετας
αν θες να πας για καινουριο καπου στο πισω μερος της τηλεορασης πχ υπαρχουν οι κωδικοι το μοντελο της τουβουλας και καμια φορα και ο τυπος του τηλεχειριστηριου αυτα τα στοιχεια παιρνεις και πας για αγορα νεου απο καταστηματα ηλεκτρονικων υπαρχουν πολοι τυποι συν οτι υπαρχουν και τα μοντερνα τα προγραμματιζωμενα αντε και μεγια και καλοχαλασμενο
Δεν κατάλαβα τι είναι το ολοκληρωμένο ;;; το μόνο που βρίσκω είναι ένα ασημί τετραγωνάκι με έναν κωδικό. Τι άλλο να δοκιμάσω μήπως φτιαχτεί ;;
Να πω κι εγώ κάτι χαζό?Γιατί απλά δεν αγοράζεις ένα άλλο? :P :P :P :P
Παρήγγειλα νέο τηλεκοντρόλ από την Αθήνα !!!! σας ευχαριστώ για την βοήθεια