Ωπ, συγνώμη δεν το διευκρίνησα. Εννοώ τέτοιου τύπου nozzle, όχι το στρογγυλό. Με τέτοιο προσπάθησες?
Ωπ, συγνώμη δεν το διευκρίνησα. Εννοώ τέτοιου τύπου nozzle, όχι το στρογγυλό. Με τέτοιο προσπάθησες?
AAAAAAA!!!!!!Τωρα καταλαβα που το πας!Ο τυπος το χαρακτηριζει sealing off!Δηλαδη το βαζω και πλακωνω εντελως το ολοκληρωμενο ετσι;
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Δεν το έχω δοκιμάσει εγώ, αλλά απ' ότι είδα το κατεβάζεις πολύ κοντά στο ic. Είμαι προ- αρχάριος ακόμα. Παράγγειλα το παραπάνω nozzle. Σε κανένα μήνα που θα έρθει θα το δοκιμάσω σε dv6000 με AMD, το οποίο φέρει το NF-G6150.
Kαι εγω οπως καταλαβες προ-αρχαριος ειμαι..Το chipset που λες ειναι North bridge οχι γραφικων.Προσεχε γιατι στο youtube κανουν reflow σ'εκεινη την θεση της πλακετας που στο δικο μου τουλαχιστον εχει το north bridge.Των γραφικων ειναι παραπανω εκει που η ψυκτρα πιανει με βιδες επανω στην πλακετα.
Δίκιο έχεις Γιώργο. O controller γραφικών στο motherboard που έχω εγώ είναι ενσωματωμένος στο Northbridge. Αυτό που λες εσύ δεν υπάρχει σ αυτό το m/b.
Ετσι ειναι.Ο δικος μου controller ειναι στην αδεια θεση επανω αριστερα..
Για πες μου για ποιον 853 λες; Τον 853 η τον 853Α ;
Ο 853Α μου φαινεται αρκετα καλυτερος με μικρη διαφορα τιμης.Αν ομως θελω να κανω preheat ολοκληρη motherboard απο λαπτοπ τι γινεται;Βαζω μονο το κομματι με το ολοκληρωμενο που με ενδιεφερει;
O 853A Είναι αθόρυβος.
Ο 853 όμως θερμαίνει πιό αποτελεσματικά. Είναι σαφέστατα και πιό γρήγορος διοτι χρησιμοποιεί αέρα. Καλύτερες κολλήσεις πετυχαίνεις με αυτον.
Το θέμα είναι ποιόν θέλεις εσύ. Θα το βάλεις κάτω απο την περιοχή που σε ενδιαφέρει και αυτό θα αναλάβει και θα ζεστάνει αρκετά όλη την περιοχή.
900MHz-64GHz
Φανταζομαι τους εχεις δουλεψει και τους δυο για να τα λες αυτα.Επειδη ο 853 ειναι αρκετα μικρος θα μπορεσω μ'αυτον να θερμανω ολοκληρη motherboard γιατι η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη χωρις προβλημα; Η στηριξη μερους μονο της πλακετας με την υπολοιπη να στεκεται στον αερα δεν θα δημιουργησει προβλημα;
Και κατι τελευταιο:Θα μπορεσω επιτελους να ξεκολλησω το κ@λ@ολοκληρωμενο η λες οτι χρειαζεται να παρω και nozzle ιδιου μεγεθους με το ολοκληρωμενο οπως μου προτειναν παραπανω;Σορρυ αν σε κουρασα ετσι;
Και χωρίς nozzle θα μπορέσεις να το αφαιρέσεις αλλα κι εκείνη είναι καλή για τέτοιες δουλειές. Σου φένεται μικρός αλλα αν το ανοίξεις και βάλεις τηγάνι πάνω ψήνεις κανονικά. Θα στηρίξεις την πλακέτα στις άκρες της πιό ψηλά και απο κάτω ο προθερμαντήρας χωρίς να ακουμπάει πουθενά.
900MHz-64GHz