Δεν ξέρω εάν το καταλάβατε εσείς οι δύο από πάνω, αλλά του το ρημάξατε το θέμα του παιδιού ...
Δεν ξέρω εάν το καταλάβατε εσείς οι δύο από πάνω, αλλά του το ρημάξατε το θέμα του παιδιού ...
ezizu (27-11-20)
Αντρέα δε ντρέπεσε να γράφεις τέτοια πράγματα;
Όντως μάκρυνε αρκετά....αλλά ήταν καλοπροαίρετο και νομίζω θετικό, σχετικά με την γενική φιλοσοφία του forum, επειδή από μέλη -τεχνικούς - γνώστες των ηλεκτρονικών όπως τον Δημήτρη , θα βοηθηθούν αρκετά μέλη και επισκέπτες, ακόμα περισσότερο, με τις σωστότερες διατυπώσεις σε απαντήσεις που θα πάρουν στα διάφορα θέματα.
Ούτως ή άλλως....συγνώμη για ακόμα μια φορά για τα σεντόνια.
Και κάτι μικρό ακόμα φίλε Ανδρέα.
Ίσως η συνομιλία αυτή αυτή με το φίλο και συνάδελφο Σήφη να λειτουργήσει κι ως έναυσμα (πράγμα που δεν θεωρώ και τόσο σίγουρο για διάφορους λόγους),
ν΄ απαντήσει ο φίλος Μάριος αν επισκεύασε και πως την οθόνη του, γιατί είναι καλό να παρέχονται πληροφορίες στους επισκέπτες / συναδέλφους του forum,
αλλά δεν νομίζεις ότι είναι και μία ευχάριστη νότα γι΄ όλους τους διαβάζοντες τα γραφόμενα ν΄ απαντούν οι ζητούντες βοήθεια αν κατάφεραν κάτι με τη παροχή
αυτής;
Άλλωστε μ΄ ανταλλαγή τεχνικών πληροφοριών δεν νομίζω να ρημάζεται ένα thread αυτό μπορεί να γίνει κατά τη γνώμη μου μόνο μ΄ άσχετες αναφορές σ΄ άσχετα
πράγματα.
ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική σου εορτή μεθαύριο.
Μ΄ εκτίμηση.
Δημήτρης Καρούσης
ezizu (29-11-20)
Συμφωνώ σε όλα τα αναφερόμενα και από τους δύο σας και εννοείται ότι αστειευόμουν παραπάνω. Είστε και οι δύο από τα μέλη που παρακολουθώ - διαβάζω προσεκτικά μιας κι εμένα η θεωρητική μου κατάρτιση είναι στα ηλεκτρονικά.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου φίλε Δημήτριε, να είσαι καλά.
Εύχομαι και στους δύο σας φυσικά καλή συνέχεια και καλές δουλειές να έχετε ...
ezizu (29-11-20)