οικονομου στον πειραια φτιαχνει αντιστασεις
Δεν χάνεις τίποτα να καλέσεις το 2104179696 (ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.)
και να ρωτήσεις αν μπορούν να προβούν σ΄ επισκευή των αντιστάσεων.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Για να είναι άφαντος ο νηματοθέτης , μάλλον βρήκε τοστιέρα που δεν χαλάει ποτέ / δεν είναι ογκώδη συσκευή αποθηκεύεται εύκολα / φιλτράρει τα λίπη / γίνεται ατομική ή 2 θέσεων για τοστ ή περισσότερων θέσεων / έχει ρύθμιση θερμοστάτη / και προπαντός δεν χρειάζεται καθάρισμα μετά από κάθε ψήσιμο .
https://www.youtube.com/watch?v=TON3m3eXsZQ
Καλησπέρα κύριε Δημήτρη, ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες, θα ρωτήσω τους ουνα φατσα ουνα ρατσα😅 κι αναλογα την απάντησή τους πορευόμαστε. Αλλιως κλίνω προς την βιοτεχνία που μου ειπαν οτι φτιαχνουν οτι μέγεθος και σχήμα αντίστασης χρειαζόμαστε αν δεν υπάρχουν τα αυθεντικά.
Ευχαριστω πολυ
QUOTE=vasilllis;621772]οικονομου στον πειραια φτιαχνει αντιστασεις[/QUOTE]
QUOTE=Di*Ca_Electronic;621773]Δεν χάνεις τίποτα να καλέσεις το 2104179696 (ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.)
Σας ευχαριστώ πολύ, θα πάρω να ρωτήσω.
Το χιούμορ του φίλου Πέτρου είναι αστείρευτο κι αξιοπαρατήρητο απ΄ όλους μας,
αλλά κι ο βακαλάος σκορδαλιά εξίσου περιζήτητος σήμερα.
Καλή ημέρα να ΄ναι η σημερινή ΕΘΝΙΚΗ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ επέτειος της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας
και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σ΄ όλους κι ιδιαίτερα στους εορτάζοντες
Βαγγέληδες και Βαγγελίτσες.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Καλημέρα, τελικά η προσπάθεια με την κατασκευάστρια απέβη άκαρπη καθώς στην αρχή μου είπαν ότι έχει λήξει η εγγύηση πολύ καιρό τώρα(λες και τους είπα εγώ κάτι διαφορετικό!) και όταν τους ξανα-είπα αν μπορώ να αγοράσω τα ανταλλακτικά για να τα πάω σε service point να τα μοντάρουν μου είπαν ότι δεν πουλάνε ξεχωριστά τα ανταλλακτικά αλλά μόνο ολοκληρωμένες συσκευές(!!!) και ότι είναι πολύ επικίνδυνο να δοκιμάσω κάτι τέτοιο και μόνο ένας ειδικός θα μπορούσε να το επιχειρήσει χωρίς όμως να το συνιστούν(λες και τους είπα εγώ ότι θα το μόνταρα μόνος μου).
Τέλος πάντων...
Υ.Γ. Γιατί έχω την εντύπωση ότι η Ε.Ε έχει υποχρεώσει όλους τους κατασκευαστές να έχουν ανταλλακτικά για αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία μιας συσκευής;
Υ.Γ.2 Ρώτησα και στον Οικονόμου, μου είπαν ότι πρέπει να τους πάω το δείγμα για να κατασκευάσουν μία αντίστοιχη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosi : Χθες στις 12:54