Ελπιζω να μην μετρησες την αγωγιμότητα ε το πολυμετρο χωρις να εχεις κοψει το ρευμα του θυροτηλεφωνου...
Ελπιζω να μην μετρησες την αγωγιμότητα ε το πολυμετρο χωρις να εχεις κοψει το ρευμα του θυροτηλεφωνου...
panixgr (09-01-25)
Νομίζω το έκανα στην αρχή , μεταξύ των 2 pins του switch. Πως μπορεί να έχει επηρεάσει κάμερα και κλήση απο κάτω ?
Επίσης όλοι οι υπόλοιποι έχουν κανονικά θυροτηλεόραση, αρα δεν έπεσε κάποια κεντρική ασφάλεια.
χμμμ παίζει να έκαψα τον δικό μου μετασχηματιστή ?
οπότε δουλεύει το ξεκλείδωμα , και το μικροφωνο , ακουστικό
αλλά όχι η κλήση απο κάτω και το βίντεο ????
χμμμμμ
Κατα την άποψη σας, εδώ : https://drive.google.com/file/d/1eLP...ew?usp=sharing που θα έπρεπε να λάβω εναλλασσόμενο ρεύμα 12v? μεταξύ ποιών pins? αρχικά το +out ήταν εκτός, και το βίντεο δούλευε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panixgr : 09-01-25 στις 16:49
Από όσο ξέρω σε τέτοιου είδους εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων/θυροτηλεοράσεων δεν έχει κάποια διαφορά στην συνδεσμολογία και τύπο συσκευής το ένα διαμέρισμα από το άλλο.
Άρα έχεις άλλα 12 διαμερίσματα που από ότι έχει αναφερθεί ποιό πάνω όλα λειτουργούν όπως πρέπει.
Ξεκουμπώνεις από την φίσα την δικιά σου θυροτηλεόραση, την παίρνεις και την ανταλλάσσεις προσωρινά με κάποια άλλου διαμερίσματος και βλέποντας αν το πρόβλημα πάει στο άλλο διαμέρισμα και διορθωθεί στο δικό σου, τουλάχιστον ξέρεις ότι το πρόβλημα είναι στην συσκευή ή εκτός αυτής.
panixgr (09-01-25)