Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13
    Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Μιλάς ειρωνικά σε άτομα που έχουν την ευγένεια να σου απαντήσουν......
    Συμφωνώ φυσικά, απλά να υπενθυμίσω ότι υπάρχει και η χρήσιμη "ignore list" στο profil μας

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ φυσικά, απλά να υπενθυμίσω ότι υπάρχει και η χρήσιμη "ignore list" στο profil μας
    Καλό είναι όταν έχουμε ανθρώπους που μας έχουν βοηθήσει μέσα στο Forum με τις συμβουλές τους να τους υποστηρίζουμε κι όχι να προσπερνάμε επειδή δεν έχουμε εμπλακεί εμείς οι ίδιοι. Φυσικά αφού πάρουμε θέση με τα γραφόμενά μας μετά αγνοούμε το οτιδήποτε. Δεν συνεχίζουμε λογομαχία......
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    doros
    Περιοχή
    Ηφαιστειάδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχουν σχέση οι σπουδές σου αλλά πολύμετρο έχεις.... Δηλαδή δεν ξέρεις να οδηγείς αυτοκίνητο αλλά αυτοκίνητο έχεις..... Μετράς αντιστάσεις εντός κυκλώματος και μάλιστα αντιστάσεις που καταλήγουν πάνω σε ολοκληρωμένο κύκλωμα και θέλεις κάποιοι να σεβαστούν αυτά που γράφεις και μάλιστα να τα υιοθετήσουν ως σωστά..??Τουλάχιστον δες κάποιο Video στον σωλήνα να μάθεις τα βασικά. Μιλάς ειρωνικά σε άτομα που έχουν την ευγένεια να σου απαντήσουν...........Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι το πιό δύσκολο πράγμα είναι να εξηγήσεις σε ένα παιδί, άγνωστες σε αυτό, έννοιες, οπότε αφού έχεις θέση ερώτηση στο νήμα πάει να πει ότι δεν γνωρίζεις και θέλεις να μάθεις από άλλους.
    Το οτι χρειάζονται σπουδές γιά να χρησιμοποιήσεις πολύμετρο, πρώτη φορά το ακούω ! Είμαι σίγουρος πως πιστεύεις πως γιά να χρησιμοποιήσεις κατσαβίδι πρέπει να σπουδάσεις ηλεκτρολόγος...

Έχεις απαντήσει σε μία δική μου αρχική ερώτηση. Μόνο εγώ είμαι αυτός που θα κρίνει ποιά από τις απαντήσεις είναι πιό κατάλληλη γιά μένα και ποιά με βοηθάει περισσότερο. Το γεγονός πως δεν έχω τις γνώσεις να κρίνω ποιά από τις απαντήσεις είναι πιό "σωστή" από τις άλλες, δέν σημαίνει πως δεν έχω την ικανότητα να καταλάβω άν κάποια απάντηση προέρχεται από κάποιον που απλά διαβάζει μία απάντηση χωρίς να καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει. Και πάντα όταν είχα να διαλέξω μεταξύ στείρας και παπαγαλίστικης γνώσης από την μία και από την άλλη, δημιουργικής γνώσης, πάντα διάλεγα την δεύτερη.
    Δεν θα χρειαστώ καθόλου, πλέον, την "βοήθειά" σου. Θα σε παρακαλέσω να μην απαντήσεις σε καμοία μελλοντική μου ερώτηση σε αυτό ή σε κάποιο άλλο forum που τυχόν συναντηθούμε.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-09-21, 12:58
  2. [Brandt] Τιμές αντιστάσεων σε πλακετα με κωδικό 09273-01
    από GeorgeSindos στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-20, 18:38
  3. [Άλλη] Προτείνετε βιοτεχνία αντιστάσεων
    από Panoss στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-16, 13:41