Καλό είναι όταν έχουμε ανθρώπους που μας έχουν βοηθήσει μέσα στο Forum με τις συμβουλές τους να τους υποστηρίζουμε κι όχι να προσπερνάμε επειδή δεν έχουμε εμπλακεί εμείς οι ίδιοι. Φυσικά αφού πάρουμε θέση με τα γραφόμενά μας μετά αγνοούμε το οτιδήποτε. Δεν συνεχίζουμε λογομαχία......
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Το οτι χρειάζονται σπουδές γιά να χρησιμοποιήσεις πολύμετρο, πρώτη φορά το ακούω ! Είμαι σίγουρος πως πιστεύεις πως γιά να χρησιμοποιήσεις κατσαβίδι πρέπει να σπουδάσεις ηλεκτρολόγος...
Έχεις απαντήσει σε μία δική μου αρχική ερώτηση. Μόνο εγώ είμαι αυτός που θα κρίνει ποιά από τις απαντήσεις είναι πιό κατάλληλη γιά μένα και ποιά με βοηθάει περισσότερο. Το γεγονός πως δεν έχω τις γνώσεις να κρίνω ποιά από τις απαντήσεις είναι πιό "σωστή" από τις άλλες, δέν σημαίνει πως δεν έχω την ικανότητα να καταλάβω άν κάποια απάντηση προέρχεται από κάποιον που απλά διαβάζει μία απάντηση χωρίς να καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει. Και πάντα όταν είχα να διαλέξω μεταξύ στείρας και παπαγαλίστικης γνώσης από την μία και από την άλλη, δημιουργικής γνώσης, πάντα διάλεγα την δεύτερη.
Δεν θα χρειαστώ καθόλου, πλέον, την "βοήθειά" σου. Θα σε παρακαλέσω να μην απαντήσεις σε καμοία μελλοντική μου ερώτηση σε αυτό ή σε κάποιο άλλο forum που τυχόν συναντηθούμε.