ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 12VOLT ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ 46WATT 12VOLT 5A 50/60ΗΖ.
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΕΤΟΙΟΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.IMG_20130323_190140[1].jpg
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 12VOLT ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ 46WATT 12VOLT 5A 50/60ΗΖ.
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΕΤΟΙΟΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.IMG_20130323_190140[1].jpg
7527_1_S.jpg Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση που εχεις. ΕΔΩ.
Καλησπερα συγνωμη που επεμβαινω αλα νομιζω οτι ο συγκεκριμενος μ/τ ειναι πολυ μικρος κουτσικος θα ελεγα γιαυτο και καηκε βαλε εναν μεγαλυτερο πχ 10 α η και παραπανω,αρκει να χωραει στο κουτι.πχ εμενα που μου ειχε καει (φτηνες κατασκευες)ετηχε και βρηκα εναν απο υπς μια χαρα ειναι δουλευει χρονια τωρα στα δυσκολα δεν ειναι ο ιδανικος(ζεστενεται λιγο)γιατι εχει διαφορετικη διαταξη προτευων220β δευτερευων 12 β επισης και ενας σχετικος πυκνοτης (δεν βλεπο στην φοτο) προσφερει καλυτερη εξομαληνση που νομιζω ειναι καλο για την ηγεια της μπαταριας,(στο κατοκατο καπου θα βρεις ενα μ/τ τοσα κοροιδα πετανε διαφορα καλουδια) αυτα.
Για να μην ανοίγω νέο θέμα και επειδή είμαστε κοντά με τα παραπάνω βάζω εδώ τον προβληματισμό μου.
Έπεσε στα χέρια μου μετασχηματιστής 230 σε 12v, (12,9v) 300VA με δύο λήψεις. Θέλω να τον χρησιμοποιήσω για φόρτιση μπαταρίας ή για τροφοδοτικό στο εργαστήριο για 12V.
Βρήκα κάποιες οδηγίες για γέφυρα και πυκνωτή εξομάλυνσης, αλλά έρχομαι να ρωτήσω τους φίλους στο φόρουμ μήπως μπορεί και θέλει κάποιος να υποδείξει τα ακριβή στοιχεία των εξαρτημάτων που χρειάζονται και για ασφάλεια-σιγουριά αλλά και για οικονομία, αποφεύγοντας να αγοράσω ισχυρότερα εξαρτήματα από ότι απαιτείται.
Καλημέρα. Στο διαδίκτυο θα βρεις πληθώρα σχεδίων με τα ακριβή εξαρτήματα. Σημαντικός παράγοντας είναι το πόσα Amperes θα μπορεί να δώσει το τροφοδοτικό. Είναι σημαντικό κριτήριο για το ποιο/α τρανζίστορ εξόδου θα χρησιμοποιήσεις.
NEOMELOS (21-01-24)
όταν λες 2 λήψεις? εχει 2 των 6volt σε σειρα?
εχει 2 ανεξαρτητα τυλιγματα ιδιας διατομης στα 12volt?
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk