Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Di*Ca_Electronic Εμφάνιση μηνυμάτων
Προφανώς φίλε Σώτο ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί το πλαστικό αυτό κουτί ως φίλτρο εξόδου στην
αποχέτευση του πλυντηρίου σου, που παρεπιπτόντως δεν έγραψες ούτε τη μάρκα του, πόσο μάλλον το
μοντέλο του.
Δεν ενοχλεί η παλαιότητα, καθόσον όσο παλαιό κι αν είναι ένα μηχ/μα, κάποιο εγχειρίδιο τ΄ ακολουθεί
κι απ΄ αυτό, όσο κι από την αντιπρ/πεία, (εφόσον αυτή υφίσταται), μπορείς να πάρεις κάποιες πληροφορίες
γι΄ αυτό.
Εν πάσει περιπτώσει αν καταφέρεις κι ενώσεις τα λάστιχα αποχ/σης και τ΄ οδηγήσεις στην οπή αποχ/σης
δεν νομίζω ότι θα κάνεις καμία ζημιά και το πλυντήριο σου μάλλον θα δουλέψει κανονικά.
Το σωληνάκι της σαπουνοθήκης έστελνε στην αποχ/ση ότι υπόλοιπα υγρά υπήρχαν στο τέλος της πλύσης,
επιμήκυνέ το και στείλε το κι αυτό απευθείας στην αποχέτευσή σου.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Έτσι ακριβώς θα κάνω !!! Δεν νομιζω ότι είναι τόσο σημαντικό να υπάρχει αυτό το εξάρτημα και μου το είπε και τεχνικός όποτε θα το αποσύρω και θα βάλω απευθείας το λάστιχο αποχέτευσης χωρίς αυτό μιας και δε ξέρω αν βρω ανταλλακτικό και ποσό θα κοστίζει !
Βosch V416

Από που στέλνει υπόλοιπα υγρά η σαππθνοθηκη δεν κατάλαβα ; Στην σαπουνοθηκη δεν μένουν εναπομείναντα υγρά ..