Αρχικό μήνυμα από
Bilkil2
Καλησπέρα. Επειδή σαν τον Διογένη αναζητώ με το φανάρι έντιμο τεχνικό, τον πήρα τηλ ( τον τεχνικό) και τον ρώτησα αν γίνεται να πληρωθεί μετά από μέρες γιατί δεν ειμαι βέβαιος ότι είναι από πλακέτα η ότι δεν ταιει μόνο η πλακέτα, η απάντηση του ήταν εγώ από την στιγμή που την περάσω την πληρώνομαι και μετά δεν έχω ευθύνη αν φταίει και κανένα μοτέρ και κόβει μετά από ώρες. Άρπα κόλα δλδ 100 ευρώ και γεια σας. Πήγα πήρα την πλακέτα , την πήγα σε ένα απ' τους καλύτερους πλακετάδες της πόλης όπου την εξέτασε και μου είπε ότι η πλακέτα έχει όντως πρόβλημα στο πρόγραμμα της το οποίο ΔΕΝ γίνεται. Η πας για αγορά καινούργιας η καινούριο ψυγείο. Καινούργια δεν υπάρχει στην Ελλάδα μόνο παραγγελία απο έξω από το επίσημο σάιτ της Πίτσος ( κοίταξα και σε καταστήματα ανταλλακτικών) με τιμή 84 ευρώ και αναμονή 3 βδομάδες. Οπότε αποφάσισαμε να πάμε σε νέο ψυγείο. Αν έχετε κάποια πρόταση σε κόστος μέχρι 450 ευρώ θα το εκτιμούσα. Γιατί παραπάνω δεν δίνω όντας Καμμένος από ψυγεία ( 2 χαλασμένα ψυγεία στα 11 χρόνια). Σκέφτομαι για κανένα φτηνό μοντέλο της Samsung.