Εξαιρετική η ανάλυση . Ακολουθεί το πρόβλημα . Όταν δουλεύει το πλυντήριο ανεβάζει τόσο πολύ θερμοκρασία , που νομίζεις ότι θα πάρει φωτιά ο πάγκος , ο οποίος αποσυντίθεται από την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες . Ήλθε τεχνικός από την «Κωτσόβολος» , που το αγόρασα και μου είπε ότι η καινούργια γενιά των πλυντ.πιάτων , έχει ένα ανεμιστηράκι , το οποίο παράγει θερμό αέρα για να στεγνώνει γρηγορότερα τα πιάτα . Το οποίο ανεμιστηράκι δημιουργεί τεράστια ποσότητα ατμών υψηλής θερμοκρασίας , που βρίσκουν διέξοδο από την κορυφή της πόρτας . Με αποτέλεσμα να αποδομούν τον πάγκο της κουζίνας . Ο τεχνικός μου πρότεινε να τοποθετήσω μια λεπτή λαμαρίνα , σε όλο το μήκος της κορυφής και σε βάθος 15 εκ. , οπότε ο ατμός δεν θα επηρεάζει τον πάγκο (νομίζει) . Έφτιαξα μια τέτοια λαμαρίνα , με 2 αυτάκια δεξιά και αριστερά που «αγκαλιάζουν» το πλυντήριο στην κορυφή του . Πάλι όμως επηρεάζεται ο πάγκος . Θέλω λοιπόν να κατεβάσω το ύψος , όχι ότι θα το σώσω , αλλά θα το βελτιώσω . Αν βγάλω όμως τα ποδαράκια , θα τσουλάει το πλυντήριο , ή θα κολλάει ;;; Ευχαριστώ .

Απάντηση με παράθεση