Δήλωσε ότι πριν 2 μήνες δεν είχε τέτοια θέματα . Πριν 2 μήνες ο καιρός ήταν καλοκαιρινός , τα δύσκολα ήρθαν τους πρόσφατους μήνες , και σαν μικρός ο θερμοσίφωνας σε λίτρα , με εισαγωγή πιο ψυχρού νερού στην εισαγωγή + την εμμονή να τον σβήνει από την τροφοδοσία με ρεύμα και πέρα από τα 45 λεπτά .
Αυτά τα πέρασα και εγώ με ίδιο μπόιλερ σε λίτρα. Και γνωρίζω τις διαφορές χειμώνα καλοκαίρι .Η δοκιμη εγινε με φουλ τρεχουμενο νερο γυρισμενο τερμα στο ζεστο...το μπανιο που κανω επειδη στην αρχη το νερο ειναι πολυ ζεστο, το αφηνω με ας πουμε 3/4 της πιεσης κ καπου στη μεση της βρυσης.. οπως κ να χει επειδη απο την πολλη σκεψη εχω βγαλει καπνους ας το δει κ ο δευτερος υδραυλικος κ βλεπουμε...δεν εχω κατι αλλο να πω κ να σκεφτω..
Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που θα τον σβήσω τον θερμοσίφωνα από την τροφοδοσία δεν ξέμενα από νερό για πολύ ώρα , αλλά έχω αναμεικτική βρύση.
https://www.youtube.com/watch?v=K031EPHV6No
Έχει ακριβές , έχει και φθηνές
Απλά με 75 λίτρα ξέχνα τα "μακροβούτια" σε μπανιέρα και η σωστή επιλογή από όλο το τεχνικό επιτελείο των υδραυλικών της Αθήνας ήταν να πάψουν να σε κοροϊδεύουν επίμονα με σκοπό το κέρδος, και έπρεπε να ενημερώσουν για θερμοσίφωνα 120 λίτρα και πάνω.
Έπρεπε να τους πεις ότι θέλεις μακροβούτια και όχι ζεστό νερό για να πλύνεις 2 φλυτζάνια .