Καλησπερα και πάλι, αν και γραφω αναλυτικα ακριβως την κατασταση μαλλον καποιοι απο εσας διαβάζουν μεμονομενα καποια ποστ κι οχι απο την αρχη και για αυτο διαβαζω σχολια τα οποια τα εχω απαντησει. Η φωτογραφια με τον 1ο θερμοσιφωνα (που ειναι και σκουριασμενος και ειναι οριζοντιος επιτοιχιος), ειναι ο θερμοσιφωνας που ειχε το σπιτι εδω και 14 χρονια και αποφασισαμε να το αλλαξουμε και να βαλουμε αλλον καινουργιο δαπεδου 80λιτρο στο παταρι. Ο παλιος σκουριασμενος θερμοσιφωνας λοιπον λειτουργουσε καλα (του ειχαν αλλαξει κ θερμοσταστη καποια στιγμη πριν ερθω εγω) απλα επειδη το χειμωνα ηθελε κανα 50λεπτο φουλ για να κανω μπανιο, ειπαμε να το αλλαξουμε με παταριου. Μεχρι πριν ενα διμηνο το νερο του παλιου μου εφτανε για ενα μπανιο! Ομως τελευταια και με ενα 50λεπτο που το αναβα το νερο τελειωνε γρηγοροτερα. Ηρθε ο υδραυλικος και μου εφερε εναν καινουργιο nobel 80λιτρο δαπεδου αλλα καπως στενομακρο για να χωρεσει απο την πορτα του παταριου. Το προβλημα δε λυθηκε κι επειδη ηρθε να τον τσεκαρει 2-3 φορες ακομα και μετα μιλησε με την αντιπροσωπεια, τον απεγκατεστησε και εγκαταστησαμε το ιδο μοντελο σε μια πιο "κοντοχοντρη" διασταση. Αυτον τον τελευταιο λοιπον εννοω οτι εχει ιδιο ο φιλος μου (μου εδειξε τα χαρτια του θερμοσιφωνα και εστειλε και φωτο). Επειδη οπως καταλαβαινετε ολα αυτα τα πηγαινελα δε γινοντουσαν αυτοματα και εγω στο εντομεταξυ εκανα παντα με κρυο νερο μπανιο στο τελειωμα, η υπομονη μου καπως σωθηκε. Εννοειται πως θα παρω και δευτερη γνωμη υδραυλικου απλα περιμενω μια τελευταια προσπαθεια απο τον υδραυλικο (ο οποιος ηταν σχολαστικος και ακρως συζητησιμος) που ηρθε εξαρχης.