μερικοι εχουνε και ενα κουμακι σα ρισετ αλλα κανωνικα ο θερμοστατης θελει αλλαγμα και η αντισταση καθαρισμα μεσα απο τα αλλατα , ενωειται οτι εχουμε κωψει παροχη νερου και τον εχουμε αδειασει.δες εδω..https://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=68106 https://www.youtube.com/watch?v=96vs3Ut8QWo https://www.youtube.com/watch?v=sMmNDgUobN8
τελεια, ευχαριστω!
Όχι μερικοί, όλοι. Θερμική ασφάλεια είναι, άμα πεταχτεί σημαίνει ότι για κάποιο λόγο ο θερμοστάτης δεν έκοψε από μόνος του. Αν έγινε μία φορά, πιθανότατα θα ξαναγίνει, οπότε τη δεύτερη φορά (αν όχι με την πρώτη) τον αλλάζεις και ησυχάζεις.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως, αν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν ζεσταίνει καθόλου, αλλά ότι δεν ζεσταίνει αρκετή ποσότητα νερού, οπότε δεν τίθεται θέμα θερμικού.
ryo (01-12-20)
να και αλλο ενα https://www.youtube.com/watch?v=2QvuFmpAlI0
ryo (01-12-20)