IMG_20201108_122423.jpgαυτος είναι!
IMG_20201108_122423.jpgαυτος είναι!
Χωρίς συμβόλαιο σε έβαλε μέσα στο σπίτι;
Άφησέ του στη λήξη ένα φέσι στη ΔΕΗ στην Ούλεν κλπ μέχρι το γόνατο και.... άντε γειά. Πάρε και τις πόρτες και τα παράθυρα και φύγε, δεν μπορεί να σου κάνει τπτ.
Η πρώτη δουλειά του ιδιοκτήτη είναι να περαστούν όλοι οι λογαριασμοί στο όνομα του ενοικιαστή και η δεύτερη να το γράψει στην Εφορία. (εδώ χρειάζεται χαρτί ηλεκτρολόγου).
Εκτός εάν σε έδεσε με ετήσιες προκαταβολές ενοικίων και 5-6 μήνες εγγυήσεις. Σ'αυτή την περίπτωση πρόσεξε μη σε βγάλει και από το σπίτι σαν καταληψία.
Στο διαμέρισμα είχα τέτοιο πίνακα . Είναι αρχές 70-75. Είχε γίνει μια αναβάθμιση ~1996.
Πριν 6 μήνες ήρθε αδειούχος ηλεκτρολόγος , μου αφαίρεσε τη βιδωτη ασφάλεια , έβαλε αυτοματη ασφάλεια και αλλάξαμε και το ρελέ διαφυγής που είχε ήδη.
Επίσης μου τράβηξε και μια γραμμή για το κλιματιστικό και άλλαξε και 2-3 μικροαυτοματους .
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φοιτητής Μηχ.Πληροφορικής Τ.Ε
Η ασφάλεια τηξης πρέπει να παραμείνει στον πίνακα η έστω νε μπει neozed είναι πιο ασφαλής για γενική ασφάλεια. Οι αυτόματες πολλές φορές και για διάφορους λόγους είτε δεν πέφτουν είτε πέφτουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το οποίο μπορεί να αποβεί μοιραιο
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-Αγόρασε Philips, είναι καλή.
-Είσαι μαλ@κας;