τελικά φώναξα τεχνικό να δει το πλυντήριο, αρχικά μου είπε ότι είναι πεντακάθαρο (όσα βλέπει με το μάτι), είπε ότι ίσως είναι γράσο από το ρουλεμάν αλλά σε αυτή την περίπτωση θα έκανε θόρυβο ο κάδος (δεν κάνει κανένα θόρυβο) οπότε είπε ότι θα στειλει φορτηγό να το πάρει να το δουν γιατί μάλλον είναι πλάκετα. λέω τι σχέση έχει η πλακέτα και μου λέει ότι δε ζεσταίνει το νερό, του εξηγώ ότι όταν πιάνω την πόρτα του πλυντηρίου το νερό είναι καυτό αλλά επιμένει... Τελικά με παίρνουν από την εταιρία τηλέφωνο και μου ζητάνε 150 ευρώ για επισκεύη, και ρωτάω πως βγάλατε το κόστος αφού δε ξερετε τι φταίει και ο τεχνικός σας απλά κάνει μια υπόθεση? με ξαναπαίρνουν και μου λένε το κόστος αφορά τη μεταφορά του πλυντηρίου και χημικό καθαρισμό?? πρέπει να το στείλω εκεί για να κάνουν χημικό καθαρισμό? στο σπίτι μου δε γίνεται? Με τα πολλά καλώ άλλον τεχνικό όπου τηλεφωνικά μου είπε ότι το πρόβλημα που περιγράφω το συναντάει πολύ συχνά και οφείλεται στην ανίσταση η οποία θέλει καθάρισμα, η δική του εκδοχή είναι ότι το νερό δε ζεσταίνει από την αρχή με αποτέλεσμα να αφήνει γλίτσα το απορρυπαντικό και όταν πέφτει το καυτό νερό ξεκολλάνε κομμάτια. εγώ πάντως όταν βάζω πλυντήριο στην αρχή που ακούω το νερό και τρέχει στο συρτάρι απορυπαντικού η πόρτα είναι κρύα και μετά από 5-10 λεπτά τη νιώθω καυτή.... Αν υποθέσουμε ότι έχει δίκιο ο δεύτερος τεχνικός και φταίει η αντίσταση, όταν βάζω το πλυντήριο με καθαριστικά τύπου miele (να πλύνει μόνο του χωρίς ρούχα στους 90) τότε γιατί στο επόμενο πλυντήριο βλέπω πάλι βρωμιά στα ρούχα, δεν έχουν ξεκολλήσει τα υπολείματα?? τι να πω άβυσσος η ψυχή του πλυντηρίου...