Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΝΑ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

τελικά φώναξα τεχνικό να δει το πλυντήριο, αρχικά μου είπε ότι είναι πεντακάθαρο (όσα βλέπει με το μάτι), είπε ότι ίσως είναι γράσο από το ρουλεμάν αλλά σε αυτή την περίπτωση θα έκανε θόρυβο ο κάδος (δεν κάνει κανένα θόρυβο) οπότε είπε ότι θα στειλει φορτηγό να το πάρει να το δουν γιατί μάλλον είναι πλάκετα. λέω τι σχέση έχει η πλακέτα και μου λέει ότι δε ζεσταίνει το νερό, του εξηγώ ότι όταν πιάνω την πόρτα του πλυντηρίου το νερό είναι καυτό αλλά επιμένει... Τελικά με παίρνουν από την εταιρία τηλέφωνο και μου ζητάνε 150 ευρώ για επισκεύη, και ρωτάω πως βγάλατε το κόστος αφού δε ξερετε τι φταίει και ο τεχνικός σας απλά κάνει μια υπόθεση? με ξαναπαίρνουν και μου λένε το κόστος αφορά τη μεταφορά του πλυντηρίου και χημικό καθαρισμό?? πρέπει να το στείλω εκεί για να κάνουν χημικό καθαρισμό? στο σπίτι μου δε γίνεται? Με τα πολλά καλώ άλλον τεχνικό όπου τηλεφωνικά μου είπε ότι το πρόβλημα που περιγράφω το συναντάει πολύ συχνά και οφείλεται στην ανίσταση η οποία θέλει καθάρισμα, η δική του εκδοχή είναι ότι το νερό δε ζεσταίνει από την αρχή με αποτέλεσμα να αφήνει γλίτσα το απορρυπαντικό και όταν πέφτει το καυτό νερό ξεκολλάνε κομμάτια. εγώ πάντως όταν βάζω πλυντήριο στην αρχή που ακούω το νερό και τρέχει στο συρτάρι απορυπαντικού η πόρτα είναι κρύα και μετά από 5-10 λεπτά τη νιώθω καυτή.... Αν υποθέσουμε ότι έχει δίκιο ο δεύτερος τεχνικός και φταίει η αντίσταση, όταν βάζω το πλυντήριο με καθαριστικά τύπου miele (να πλύνει μόνο του χωρίς ρούχα στους 90) τότε γιατί στο επόμενο πλυντήριο βλέπω πάλι βρωμιά στα ρούχα, δεν έχουν ξεκολλήσει τα υπολείματα?? τι να πω άβυσσος η ψυχή του πλυντηρίου...

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστά γράφεις,αναφέρεις την Δεύτερη περίπτωση που μπορεί να συμβαίνει, η συγκεκριμένη μάρκα πλυντηρίων όντως είχε θέμα βρωμιάς συνήθως έπιανε μαυρίλα μέσα στον κάδο και υπολείματα, πιστεύω και εγώ οτι εκεί είναι το πρόβλημα πρέπει να ανοιχθεί ο κάδος.
    Ανέφερα πιο πάνω μια βλάβη σε πλυντήριο SAMSUNG διετίας με πρόβλημα που δημιουργήθηκε απο ακατάλληλο απορυπαντικό, και η τρίτη περίπτωση είναι να μην ζεστένει το νερό που δεν είναι του παρόντος.
    Συνεπώς σύμφωνα με την δεύτερη διάγνωση που έγινε αναφέρθηκε ότι δεν ζεσταίνει το νερό,δεν έχει κάτι άλλο να ψάξεις άλλαξε την αντίσταση και καθαρίστε εσωτερικά τον κάδο πρέπει να έχει πολλά μπεζ κομμάτια από τα άλατα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΝΑ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας, αυτό θα κάνω για αρχη θα αλλάξω την αντίσταση αν και δε με έχουν πείσει ότι φταίει αυτό καθώς βλέπω το νερό να ζεσταίνει μια χαρά, επιπλέον έχω λιώσει το πλυντήριο στους καθαρισμούς πλέον μπορείς να μπεις μέσα και να φας τόσο καθαρό που είναι..

Το avatar του χρήστη gep58
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Τελικά με παίρνουν από την εταιρία τηλέφωνο και μου ζητάνε 150 ευρώ για επισκεύη, και ρωτάω πως βγάλατε το κόστος αφού δε ξερετε τι φταίει και ο τεχνικός σας απλά κάνει μια υπόθεση? με ξαναπαίρνουν και μου λένε το κόστος αφορά τη μεταφορά του πλυντηρίου και χημικό καθαρισμό
    ήθελα να ήξερα αν μετά από όλο αυτό το εγχείρημα παρουσιαστεί πάλι το πρόβλημα το σέρβις της εταιρείας πως θα αντιμετωπίσει τον πελάτη?
    θα ζητήσει συγνώμη ?
    θα επιστρέψει τα χρήματα?
    θα αλλάξει τον κάδο με δικά του έξοδα?
    τπτ από τα παραπάνω πιστεύω... θα την "φάει' ο πελάτης άλλη μια φορά και θα τελειώσει εκεί το θέμα

άλλαξε την αντίσταση και καθαρίστε εσωτερικά τον κάδο πρέπει να έχει πολλά μπεζ κομμάτια από τα άλατα
    άντε και την άλλαξε την αντίσταση (που για μένα αφού δουλεύει δεν πρέπει να αλλαχθεί ούτε ποτέ ήταν υπεύθυνη για λερώματα ρούχων) το εσωτερικό του κάδου πως θα το καθαρίσουν (αν δεν ανοίξει κι αν ανοίγει βέβαια) πέρα από το γνωστό τρόπο με σόδα κλπ χημικά?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gep58 : 09-10-20 στις 11:36
    P Σώστε ένα δέντρο και προστατέψτε το περιβάλλον μας.
    Μην το τυπώνετε αν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.

Μέλος
    Όνομα
    vasilis
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

να τους πειτε οτι δεν δεχεστε επισκευή να ξαναβαλουν την βρωμα μεσα και να το επιστρέψουν.
    δεν μπορω να καταλαβω τακτικες του '80 να χρησιμοποιουνται ακόμα και σήμερα.
    ρωτησατε ποσο είναι η χρεωση για μεταφορα και ελεγχο;

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

για να σιγουρευτεις για την αντισταση ανοιξε το καπακι το πανω και βαλε μια αμπεροτσιμπιδα στο καλωδιο της παροχης μετα απο 7 λεπτα αφου ξεκινησε το πλυντηριο πρεπει να σου τραβαει γυρω στα 8 αμπερ (9 οταν γυριζει και το μοτερ)και κοιτα σε ποση ωρα θα κοψει αναλογα την θερμοκρασια που εβαλες,υπαρχει περιπτωση η αντισταση να ειναι τυλιγμενη με πουρι η κατι αλλο η και αλατα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-19, 00:35
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-17, 20:13
  3. [Candy] ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ
    από ΘΕΟΦΙΛΟΣ στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-02-13, 09:07
  4. πλυντηριο ρουχων
    από pizza1993 στο forum Πλυντήριο