Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΝΑ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ PITSOS ΛΕΚΙΑΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ

Καλημέρα σας,
    πολύ αξιόλογο forum, έχω ένα πλυντήριο ρούχων PITSOS 9 ετών όπου λεκιάζει τα ρούχα. Οι λεκέδες είναι σαν πιτσίλες ανοιχτό γκρί και δε φεύγουν με τίποτα, άμα και εμφανιστούν το ρούχο πάει για πέταμα. Ο κάδος είναι καθαρός το ίδιο και το λάστιχο της πόρτας. Το φίλτρο το καθαρίζουμε συχνά και δεν έχουμε δει ποτέ βρωμιά. Το πλυντήριο το καθαρίζουμε με σόδα σε υψηλή θερμοκρασία αλλά και με ειδικά καθαριστικά πλυντηρίου. δεν το κάνει σε όλες τις πλύσεις (πχ θα το κάνε στις 2 από τις 10 πλύσεις) και φαίνεται κυρίως στα λευκά κ ανοιχτόχρωμα. έχουμε αλλάξει απορρυπαντικά, δε βάζουμε ποτέ πάνω από ένα καπάκι απορρυπαντικό (υγρό) και δε χρησιμοποιούμε μαλακτικό. όσον αφορά τη λειτουργία του πλυντηρίου δε φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, οι πλύσεις εκτελούνται όπως πρέπει , δεν κάνει θόρυβο, οι ενδείξεις όλες είναι σωστές. Δε θα βγουν όλα τα ρούχα λεκιασμένα αλλά 2-3 και έχουν την όψη σαν να είναι ψεκασμένα. το πλυντήριο είναι 800 στροφών στο στύψιμο (δε ξέρω αν παίζει ρόλο) και δεν έχει επιλογή για παραπάνω.
    πάει κάπου το μυαλό σας?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μεταξύ συζητήσεων και συμπερασμάτων στο τι τους έδωσε αποτελέσματα
    https://parents.org.gr/forum/topic/8...ta-to-plysimo/
    δοκίμασε και εσύ τον ισχυρισμό της χρωμοπαγίδας (που τους έλυσε το πρόβλημα)

το πλυντήριο είναι 800 στροφών στο στύψιμο (δε ξέρω αν παίζει ρόλο) και δεν έχει επιλογή για παραπάνω.
    Το βάρος και ποσότητα των ρούχων και το σωστό πρόγραμμα επιλογής για το είδος ρούχων. Τα ρούχα σε ποσότητα να μην ξεπερνάνε (βρεγμένα) το μισό του κάδου όπως το διακρίνεις από την πόρτα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΝΑ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

καλησπέρα,
    ευχαριστώ πολύ, ...δυστυχώς δε βοηθάει, χρωμοπαγίδες βάζω, τα λευκά με λευκά , επίσης τα ρούχα δε φαίνονται βαμμένα από κάτι που ξέβαψε, είναι λεκιασμένα σαν να έχουν ψεκαστεί με σπρέυ, σωστό απορρυπαντικό και σωστή δοσολογία, σωστό γέμισμα κάδου, δεν τίθεται θέμα κακής χρήσης, κακής φόρτωσης του κάδου. επιπλέον οι λεκέδες μοιάζουν λίγο λιπαροί (σαν λεκές από λάδι).
    καμιά ιδέα?
    ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Καλησπέρα,https://youtu.be/vBqnWH4bNY8

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Anna_d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα σας,
    πολύ αξιόλογο forum, έχω ένα πλυντήριο ρούχων PITSOS 9 ετών όπου λεκιάζει τα ρούχα. Οι λεκέδες είναι σαν πιτσίλες ανοιχτό γκρί και δε φεύγουν με τίποτα, άμα και εμφανιστούν το ρούχο πάει για πέταμα. Ο κάδος είναι καθαρός το ίδιο και το λάστιχο της πόρτας. Το φίλτρο το καθαρίζουμε συχνά και δεν έχουμε δει ποτέ βρωμιά. Το πλυντήριο το καθαρίζουμε με σόδα σε υψηλή θερμοκρασία αλλά και με ειδικά καθαριστικά πλυντηρίου. δεν το κάνει σε όλες τις πλύσεις (πχ θα το κάνε στις 2 από τις 10 πλύσεις) και φαίνεται κυρίως στα λευκά κ ανοιχτόχρωμα. έχουμε αλλάξει απορρυπαντικά, δε βάζουμε ποτέ πάνω από ένα καπάκι απορρυπαντικό (υγρό) και δε χρησιμοποιούμε μαλακτικό. όσον αφορά τη λειτουργία του πλυντηρίου δε φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, οι πλύσεις εκτελούνται όπως πρέπει , δεν κάνει θόρυβο, οι ενδείξεις όλες είναι σωστές. Δε θα βγουν όλα τα ρούχα λεκιασμένα αλλά 2-3 και έχουν την όψη σαν να είναι ψεκασμένα. το πλυντήριο είναι 800 στροφών στο στύψιμο (δε ξέρω αν παίζει ρόλο) και δεν έχει επιλογή για παραπάνω.
    πάει κάπου το μυαλό σας?

ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Πριν λίγο καιρό σε παρόμοια βλάβη, σε συσκευή 1 έτους κατά την πλύση, έβγαζε Πιτσιλιες χρώματος μπεζ, χρησιμοποιούσε υγρό απορρυπαντικό,ο κάδος βρέθηκε καθαρός,το πρόβλημα συνεχίστηκε, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι έφταιγε το απορρυπαντικό,το δοκίμασα και στο δικό μου και έβγαζε Πιτσιλιες μπεζ,με 4 πλύσεις καθάρισε εντελώς στους 90 βαθμούς τα απορρυπαντικά ήταν προδερμ υγρό και εσεξ υγρό προελεύσεως Βουλγαρίας, η συγκεκριμένη αλυσίδα μάρκετ, που τα πούλαγε είχε καταστρέψει και πλυντήρια πιάτων με τα επώνυμα απορρυπαντικά που πουλούσε.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα απορρυπαντικά ήταν προδερμ υγρό και εσεξ υγρό προελεύσεως Βουλγαρίας,.
    Γιαυτό και στις διαφημίσεις περί απορρυπαντικών (από διάφορα σουπερ μάρκετ ) συνεχώς δηλώνουν τιμές κάτω του "50%" καθώς και σε αναψυκτικά που ναι μεν και αυτά έχουν 50% χαμηλή τιμή αλλά περιέχουν 99% νερό .
    Ξέχασες να πεις και με ποια μάρκα απορρυπαντικού έλυσες το πρόβλημα , έτσι ώστε να το δοκιμάσουν και άλλοι με σκοπό να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται ή δεν πρόκειται για πρόβλημα απλά του απορρυπαντικού.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΝΑ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ακόμα φως δεν έχω δει.. όλα τα παραπάνω που αναφέρετε τα έχω δοκιμάσει χωρίς κανένα αποτέλεσμα.. ακόμα το ψάχνω

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Anna_d Εμφάνιση μηνυμάτων
    όλα τα παραπάνω που αναφέρετε τα έχω δοκιμάσει
    Και το #4?

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

σε ενα μιλε που ειχα παρομοιο προβλημα ανοιξα ολο τον καδο και τον καθαρισα απο οτι λιγδα και αλατα υπηρχε και το προβλημα λυθηκε,δεν ξερω αν στην συγκεκριμενη περιπτωση θα λυθει το δικο σου προβλημα ετσι,δεν ξερω αν χρησιμοποιεις υγρο η σκονη,εχω δει οτι οσοι πλενουν με μπαλα μεσα στον καδο δημιουργουν προβληματα στο πλυντηριο οπου μενουν πολλα υπολειμματα καταστρεφοντας αστερα τσιμουχα και ρουλεμαν

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GrOnibarD Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε ενα μιλε που ειχα παρομοιο προβλημα ανοιξα ολο τον καδο και τον καθαρισα απο οτι λιγδα και αλατα υπηρχε και το προβλημα λυθηκε,δεν ξερω αν στην συγκεκριμενη περιπτωση θα λυθει το δικο σου προβλημα ετσι,δεν ξερω αν χρησιμοποιεις υγρο η σκονη,εχω δει οτι οσοι πλενουν με μπαλα μεσα στον καδο δημιουργουν προβληματα στο πλυντηριο οπου μενουν πολλα υπολειμματα καταστρεφοντας αστερα τσιμουχα και ρουλεμαν

Σωστά γράφεις,αναφέρεις την Δεύτερη περίπτωση που μπορεί να συμβαίνει, η συγκεκριμένη μάρκα πλυντηρίων όντως είχε θέμα βρωμιάς συνήθως έπιανε μαυρίλα μέσα στον κάδο και υπολείματα, πιστεύω και εγώ οτι εκεί είναι το πρόβλημα πρέπει να ανοιχθεί ο κάδος.
    Ανέφερα πιο πάνω μια βλάβη σε πλυντήριο SAMSUNG διετίας με πρόβλημα που δημιουργήθηκε απο ακατάλληλο απορυπαντικό, και η τρίτη περίπτωση είναι να μην ζεστένει το νερό που δεν είναι του παρόντος.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-19, 00:35
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-17, 20:13
  3. [Candy] ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ
    από ΘΕΟΦΙΛΟΣ στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-02-13, 09:07
  4. πλυντηριο ρουχων
    από pizza1993 στο forum Πλυντήριο