Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια απλη ιδεα: Βαλε σε μπωλ ανοξειδωτο λιγο καλαι χωρις μολυβδο (98sn, 2cu). Ο κασσιτερος εχει θερμοκρασια τηξης 230βαθμους, οποτε αν βαλεις θερμοκρασια στους 230 βαθμους θα πρεπει να ειναι μαλακος συνεχεια (αλλιως η θερμοκρασια δεν παραμενει σταθερη).

Δεν βοηθαει αυτο που λες Μπορει στο συνολο και μετα απο ωρα να αναπτυξει και αυτη και την αλλη θερμοκρασια Ομως στο ψησιμου ενος φαγητου εχει σημασια απο που προερχεται η θερμοτητα οχι ποσο μπορεις να αναπτυξεις στο συνολο

200 βαθμοι θα φτασουν στον φουρνο ακομα και εαν η πανω αντισταση τελικα ειναι καμμενη ....απλα θα παρει πιο πολυ χρονο για το δικο σου παραδειγμα θα αργησει αλλα θα κανει αυτο που λες στον κασσιτερο ομως

στο φαγητο ειναι αλλιως χρειαζεσαι ψησιμο και απο πανω και απο κατω