Γρήγορο χρήμα.... Επειδή δεν ήμουν στις εργασίες λόγω φόρτου εργασίας έγινε πάρτυ σε πολλά, πλακάκια (κούφια παρότι υπήρχε ευθυγραμμισμένο τσιμεντοκονίαμα και όχι απλό τσιμέντο, περασμένα ανάποδα στο κάτω μισό από το παράθυρο τουαλέτας), αρμοί αναμιγμένοι με σκόνη και από σκούρο καφέ είναι παρδαλό καφέ με άσπρο, κόλλες (αγόρασα +20% και δεν έφτασαν), χρώματα (κακής ποιότητας παρά τα 12.000 ευρώ που πλήρωσα συνολικά) κτλ. Άστα τώρα κλαίγονται όλοι τους. Το θέμα είναι μήπως λόγω μείωσης αυτού του κόστους έβαλαν και λάθος σωλήνες.....
Στο σπίτι που μένω μόνιμα, έκανα αλλαγή κεντρικής θέρμανσης σε αυτόνομη. Οι πράσινοι σωλήνες που μου έφεραν έγραφαν μέγιστη θερμοκρασία 70 βαθμούς. Ευτυχώς τα είδα και τα αντικατέστησα με άλλους αντοχής 105 βαθμούς. Όπως καταλαβαίνεις οι περισσότεροι είναι για κλάματα δεν γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη πόσω δε μάλλον να διαβάσουν αγγλικά ή να προγραμματίσουν κοντρολλερς , γι αυτό και τις περισσότερες πλέον εργασίες στο σπίτι από ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά & υδραυλικά τις κάνω μόνος μου.