Έστω και υποθέσουμε την εύρεση μιας πολύ καλής κόλλας , πρόκειται πιθανά για μπόιλερ που θα ανοίγει εκ νέου τρύπες αλλού .
Όταν ήμουν μικρός και ρουφούσα μύξες , στο πατρικό μου είχαμε και έχουμε ακόμη ηλιακό Inox της Maltezos.
Στην ενδιάμεση ηλικία είχα κάνει το λάθος να πάρω ηλιακό με επισμάλτωση για το δικό μου σπίτι και τον πέταξα στα 3-4 χρόνια .
Τώρα εδώ και 15 χρόνια έχω και πάλι της Maltezos inox . Ποτέ δεν έχω αλλάξει ανόδια .
Η αξία του ηλιακού του πατρικού ήταν 500.000 δραχμές αν θυμάμαι καλά , και η αξία του νέου ηλιακού στο δικό μου σπίτι 900 Ε.
βγάλτε συμπεράσματα όπου εγώ με την ίδια αξία (εκτός του επισμαλτωμένου και καταραμένου ηλιακού που πήρα ενδιάμεσα ) έχω 2 ηλιακούς στα πενταπλάσια χρόνια και για τους 2 ηλιακούς της Maltezos .ΑΝ το ''καλης ποιοτητας'' ταυτιζεται με το ''πανακριβος'', τοτε ηταν ''κορυφαιας'' ποιοτητας... 1532¤ πριν 7 χρονια.
Ήρθαν αργότερα κάποια γαλαζοβράκια και είπαν ότι οι Inox ηλιακοί είναι προς "κατάργηση" . Μπήκατε ?(κάπως ίδια περίπτωση με τα πλυντήρια ρούχων που πριν υπήρχαν κάδοι inox και αργότερα κάποια γαλαζοβράκια τα κατήργησαν και βάλανε επισμαλτωμένους η πλαστικούς κάδους μιας χρήσης) . Όπως στρώνεις έτσι θα κοιμάσαι.