Αυτο μου ειχε αναφερει οτι καιγονται τα led...Και να μην αφηνω την τηλεοραση πολυ ωρα ανοιχτη..
Αυτο μου ειχε αναφερει οτι καιγονται τα led...Και να μην αφηνω την τηλεοραση πολυ ωρα ανοιχτη..
Δεν είναι σωστή η απάντηση τεχνικού το να μην αφήνεις πολλή ώρα την τηλεόραση ανοικτή. Το μόνο ανεκτό σαν συμβουλή είναι να μην έχεις Backlight στο τέρμα φωτεινότητα όπως κάνουν πολλοί.Τις μπάρες με τα LED όπως σου είπαν πιο πάνω τις αντικαθιστούμε όλες από την πρώτη στιγμή, και δεν ανοιγοκλείνουμε το Panel κάθε τρεις και λίγο.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Καλησπερα... Ειχα φτιαξει την τηλεοραση αυτη πριν λιγο καιρο 3-4 μηνες ... Την πηγα στον τεχνικο μου και εφτιαξε τα led μου ειπε...Και παλι μου εσβησε η οθονη σημερα ... Παιζει μονο μουσικη...Γινεται αυτο;; Επισκευη εκανε μου ειπε... Οταν του ειπα να παρουμε νεα LED μου ειπε οτι το ιδιο πραγμα ειναι... Τι μπορω να κω καλυτερα...Να μην πεταω τα λεφτα μου..Εδωσα νομιζω 50-60 ευρω..
καμια 30αρια ευρω εχει το σετ ο Γκαγκας αλλαξε το να βρεις την υγεια σου...ο τεχνικος πολυ πιθανον να σου αλλαξε μονο τα καμενα led.....
RADIO6146
Γεια σας παιδια.εχω ενα προβλημα με την συγκεκριμενη τηλεοραση.Ενω εχω τασεις σωστες στην φισα προς την motherboard,οταν μετραω την φισα που παει στα led,εχω αυξομειωση τασης .Αυτο γινεται και με τη φισα πανω αλλα και εκτος (στον αερα)
τι να φταιει?
g.pol
Ενδέχεται αν έχεις διακοπή στα led, ο inverter να προσπαθεί να τα ανάψει με slow start και εφόσον δεν φτάνει στα ζητούμενα όρια κατανάλωσης, κάνει επανεκκίνηση και ξαναδοκιμάζει από την αρχή. Οπότε εσύ μετράς την μεταβολή αυτή. Φυσικά μπορεί να έχει βλάβη και ο inverter. Πρώτα πρέπει να ελέγξεις αν τα led είναι λειτουργικά.