Καλησπερα... Εχω αυτη την τηλεοραση... Μου βγαζει συνεχεια προβλημα...Καιγονται τα led...Την φτιαχνω και μετα απο λιγο καιρο ξανα το ιδιο προβλημα... Μονο ηχο εχω... Τι μπορω να κανω; Τι γινεται;;
Καλησπερα... Εχω αυτη την τηλεοραση... Μου βγαζει συνεχεια προβλημα...Καιγονται τα led...Την φτιαχνω και μετα απο λιγο καιρο ξανα το ιδιο προβλημα... Μονο ηχο εχω... Τι μπορω να κανω; Τι γινεται;;
Όταν λες την φτιάχνεις? Με ποιό τρόπο ακριβώς?
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να τον αλλάξεις.
Γιατί προφανώς αλλάζει ένα ένα τα ledάκια αντί για όλες τις μπάρες
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.google.com.br/search?ei=...71.Y1ilsZTSK70
Εάν φταίνε αυτές ε...
Ευχαριστω πολυ...Και μου επαιρνε γυρω στα 50-60 ευρω για την επισκευη αυτη ... Δεν τα αλλαζε με νεα ;;Ετσι τοσο συχνα καιγονται αυτα; Αν ομως βαλεις καινουργια led;;;Θα υπαρξει παλι το προβλημα;
Αυτο μου ειχε αναφερει οτι καιγονται τα led...Και να μην αφηνω την τηλεοραση πολυ ωρα ανοιχτη..
Με την τιμη που εχουν τωρα ολες οι μπαρες συμφερει να αλλαζεις ολο το σετ για να μην εχεις τετοια θεματα σαν τα παραπανω.Παλαιοτερα ειχε το σετ 90 ευρω και δεν τις εφτιαχνε κανενας,τωρα με τις ιμιτασιον εχουν πεσει στο 1/3 της τιμης μπορουν να επισκευαστουν.
Δεν είναι σωστή η απάντηση τεχνικού το να μην αφήνεις πολλή ώρα την τηλεόραση ανοικτή. Το μόνο ανεκτό σαν συμβουλή είναι να μην έχεις Backlight στο τέρμα φωτεινότητα όπως κάνουν πολλοί.Τις μπάρες με τα LED όπως σου είπαν πιο πάνω τις αντικαθιστούμε όλες από την πρώτη στιγμή, και δεν ανοιγοκλείνουμε το Panel κάθε τρεις και λίγο.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.