Γιατί δεν κοιτάς τα καλώδια από το μοτέρ; Αν εχει 2 τότε δεν έχει πυκνωτή. Αν έχει 3, τοτε έχει. (Δεν υπολογίζω τη γείωση στα καλώδια).
Τι λαμπακια έχει; Μπορει να ειναι κανενας μετασχηματιστης για 12V ή θα μπορουσε να ειναι και πυκνωτης.
Γιατί δεν κοιτάς τα καλώδια από το μοτέρ; Αν εχει 2 τότε δεν έχει πυκνωτή. Αν έχει 3, τοτε έχει. (Δεν υπολογίζω τη γείωση στα καλώδια).
Τι λαμπακια έχει; Μπορει να ειναι κανενας μετασχηματιστης για 12V ή θα μπορουσε να ειναι και πυκνωτης.
nyannaco (09-01-20)
Σωστό, δεν το σκέφτηκα. Βασικά μου προέκυψε στες το βράδυ που γύρισα σπίτι, και μέσα στην κούραση και τη ζοχάδα δεν ασχολήθηκα παραπέρα. Θα το δω και θα επανέλθω.
Δεν νομίζω να είναι μ/σ, οι λάμπες είναι 230V και ηλεκτρονικά δεν φαίνεται να έχει.Τι λαμπακια έχει; Μπορει να ειναι κανενας μετασχηματιστης για 12V ή θα μπορουσε να ειναι και πυκνωτης.
Βρήκα τη φωτογραφία του μοτέρ, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει 3+2 καλώδια!
41zv3lKfmML._AC_.jpg
Άρα λογικά έχει πυκωτή.
Τα άλλα δύο καλώδια τί να είναι; Επιλογή ταχύτητας, ταχογράφος; Ξέρει κανείς;
Πάντως και τα δύο σετ καλωδίων φαίνεται να πηγαίνουν στο άγνωστο λευκό κουτί. Θα δω αν ανοίγει, αν και μάλλον δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στη φωτογραφία μου.
Το κουτι δεν γραφει τιποτα πανω; Τα κουμπια ελεγχου ταχυτητας που καταληγουν;
Ταχογραφο δεν περιμενω να εχει χωρις πλακετα
Πάντως έτσι όπως το βλέπω το κουτί στη φωτογραφία, μου μοιάζει για προστατευτικό κουτάκι της κλέμας ...
Δες και εδώ λίγο
https://www.bosch-home.co.uk/support...on-spareparts/
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!