Πολύ σωστά υποπτευεσαι... Η led η ninverter!
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Πολύ σωστά υποπτευεσαι... Η led η ninverter!
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Panoss (04-01-20)
(καλή χρονιά Μιχάλη (και σε όλους φυσικά))
Άρα πρέπει να μετρήσω κάποια τάση σχετικά υψηλή στην έξοδο του ινβέρτερ όταν είναι αναμμένη, αλλά δεν ξέρω τι τάση;
Περί τα 40V; Ή 190V όπως λέει σε αυτό το βίντεο;
(επίσης να αναφέρω ότι είναι αγορασμένη τον Αύγουστο του 2018 (16 μήνες πριν) οπότε είμαι μάλλον εντός εγγύησης. Οπότε το σκέφτομαι να την ανοίξω ή όχι...Το θέμα είναι ότι θα είναι κλειστά μέχρι την
Τρίτη...και ποιος ξέρει πόσο καιρό θα κάνουν να τη φτιάξουν...κι αν είναι εντός εγγύησης...)
You only live twice.
Ωχ...φοβάμαι μη την σπάσω οπότε την αφήνω στο σέρβις.
Στάθη, αν θες εξήγησε λίγο γιατί είσαι σίγουρος ότι είναι λεντ κι όχι ινβέρτερ.
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω: πατάω το κουμπί και ξεκινάει η τηλεόραση εμφανίζεται για ένα δευτερόλεπτο το 'HITACHI' με μεγάλα λευκά γράμματα και γκρι (όχι μαύρο) φόντο. Και μετά μαύρη όλη η οθόνη.
Πώς γίνεται αυτό αφού τα LED ή το inverter έχουν κάποιο πρόβλημα;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panoss : 04-01-20 στις 19:39
You only live twice.
γιατι η tv αυτη ειναι γνωστο και μη εξαιρετεο σκουπιδι της τουρκικης vestel .τo hitachi μην το λαμβανεις σοβαρα που γραφει.
στην ερωτηση που εκανες μετα .....................αν δεν ανοιξεις πανελ να δουμε οτι τα λεντ ειναι οκ που δεν το νομιζω .... βαλε ενα φακο και κοιτα με σβηστα τα φωτα σε καποιο καναλι που εχει φωνη να δεις τι δειχνει τι πιο απλο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xani : 04-01-20 στις 19:55
Panoss (04-01-20)
Η ερώτηση που ακολουθεί είναι λόγω περιέργειας ή για την περίπτωση που δεν την πάω στο σέρβις (που θα την πάω):
1. Αν κάποιο λεντ καεί βραχυκυκλώνεται; Ώστε να συνεχίσει η τηλεόραση να δουλεύει έστω και με λιγότερα λεντ;
Αλλά στην περίπτωσή μου, για κάποιο λόγο, δεν βραχυκύκλωσε;
2. Αν βρω το(α) χαλασμένο(α) LED(s) απλά το(τα) βραχυκυκλώνω;
3. Αν η απάντηση στο προηγούμενο ερώτημα είναι ότι πρέπει να αλλαχτούν, που θα βρω τέτοια λεντ;
You only live twice.
1.no
2.no
3.https://gagas.gr/gr-30075999-led-bar...leds-5511.html nomizo aftes foraei,,,la80s eine apo 39ra,,,alla nomizo 9 led ana ledompara foraei kai h diki sou pare tel sto gaga.