Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Δια σ ευχαριστω για την απάντηση κ την κατατοπίση που μου δίνεις.Να πω ότι το προτεινόμενο μτχνο είναι made in Japan μάρκα κορυφαία κ τότε και τώρα (Κίνας τα σημερινά) αλλά κόλλησα ότι γράφει 11000 βτυ ψύξη και 12000 θέρμανση.Ο χωρος έχω/να ψυχει είναι 36 μ2 δωματιο σε διαμέρισμα α ορόφου και με το 12000 ψύξη 13600 θερμανση που εχω τα βόλευα καλά.Σκεφτομαι το μτχνο μήπως είναι μικρό.Επισης δεν θέλω ινβερτερ και προτιμώ το ον/οφ αλλά και επειδή από θάλασσα απέχω 80 μέτρα αυτό το μτχνο γράφει IPXO δλδ σωματίδια δεν ελέγχθηκαν και αδιάβροχο δεν είναι.Σκεφτομαι μη τα παίξει με την εξάτμιση της αλμύρας της θάλασσας στο μπαλκόνι που θα μπει.ειναι κίτρινη από τα χρόνια η μέσα μονάδα αλλά αυτό ειν το τελευταίο που με απασχολεί.ο συστήνω Ψυκτικος εγγυάται το μχνμα το έκανε σέρβις λέει κ το ξέρει.Η TCL είδα δίνει εγγύηση 10 χρόνια σε όλα τα μερη.Γνωμες??

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Η TCL είδα δίνει εγγύηση 10 χρόνια σε όλα τα μερη.Γνωμες??
    Πολλές φορές το λένε "υπο προυπόθεση" δηλ μετά π.χ. τον 1ο χρόνο αν θέλεις υπογράφεις σύμβαση επί ενός ποσού για να σε καλύψει στα 10 χρόνια , διάβασε τα ψιλά γράμματα της εγγύησης . Αν ανέχεσαι το ποσό της επέκτασης εγγύησης διάλεξε εσύ τι σε συμφέρει.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΓΙΩΡΓΟΣ Π Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκεφτομαι το μτχνο μήπως είναι μικρό.
    Είναι ασήμαντα μικρότερο σε απόδοση / η γνώμη μου είναι με τα χρήματα που φαντάζομαι περίπου ότι θα πληρώσεις για ένα μεταχειρισμένο δεν θα απέχεις πολύ από ένα καινούριο .

Έπειτα δεν ξέρεις το μεταχειρισμένο πόσα χρόνια έχει δουλέψει έστω και αν επισκευάστηκε , π.χ. εσύ λες ότι το δικό σου το έχεις 14 έτη αλλά συνολική χρήση 33 μηνών , ενώ το μεταχειρισμένο που λέει ο λόγος μπορεί να το είχε κάποιος Σαουδάραβας που στα 14 έτη μόνο στους 33 μήνες το είχε κλειστό .

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας