Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kynegeiros Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητοί φίλοι ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το πρόβλημα λύθηκε με ανέλπιστο τρόπο. Κατά λάθος ήρθε στο σπίτι ένας άνθρωπος που απ' ότι απεδείχθη είναι γνώστης των κλιματιστικών. Αφού το εξέτασε με διαβεβαίωσε πως η φτερωτή μου δεν χρειάζεται αντικατάσταση. Έχει μόνον ένα μικρό πτερύγιο σπασμένο από τα δεκάδες που έχει η φτερωτή.....πράγμα που δεν επηρρεάζει σχεδόν καθόλου την απόδοσή της. Το μόνο που ήθελε ήταν ένας καλός καθαρισμός όλης της εσωτερικής μονάδος με νερό και ειδικό φάρμακο. Τέτοιον καθαρισμό δεν έχω ξαναδεί. Έβαλε ολόκληρη κουρτίνα νάυλον από πίσω από την εσωτερική μονάδα μέχρι κάτω και την έπλυνε και οι μπίχλες που έβγαιναν κατέληγαν σε ένα κουβά. Έγιναν όλα σαν καινούργια ψυγείο, φτερωτή, γρίλλια κλπ. Καθάρισε και την εξωτερική μονάδα κι όταν έβαλα μπρος......ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ....!!!!!
Ούτε κραδασμοί, ούτε ήχοι.... ούτε τίποτε. Κι από παροχή αέρος.....!!!!!
Πάρτε δρόμο όλοι γιατί σας έφαγα!!!
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Ο άνθρωπος ήξερε καλά την δουλειά του τελικά. Όσους φίλους βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη θα τον συστήσω. Με 35 ευρώ γλύτωσα τα 170 ευρώ.....!!!!
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας...
Αν ειναι δυνατον θα με ενδιέφερε να μου συστησεις αυτον τον τεχνικο, Θεσσαλονίκη βεβαιως