Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: 32LB5610

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη Σίνδος

Προεπιλογή

Πιστεύεις ότι οι "γνησιες" θα κρατήσουν περισσότερο από αυτές που θα πάρεις από Alibaba;
    Το ίδιο είναι απλά θέλει ψάξιμο σχετικά με τον προμηθευτή....Είναι κάποιοι σωστοί και κάποιοι τσαπατσουληδες....

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Shadow Moses

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GeorgeSindos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστεύεις ότι οι "γνησιες" θα κρατήσουν περισσότερο από αυτές που θα πάρεις από Alibaba;
    Το ίδιο είναι απλά θέλει ψάξιμο σχετικά με τον προμηθευτή....Είναι κάποιοι σωστοί και κάποιοι τσαπατσουληδες....
    Δεν ξέρω αν θα κρατήσουν περισσότερο οι γνήσιες, αλλά από Aliexpress που έχω δοκιμάσει, έρχονται σε αλουμινένιο σασί. Όσο μούφα και να είναι θα έχουν καλύτερη ψύξη πιστεύω. Δεν μου έχει έρθει πίσω ακόμα καμία.

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη Σίνδος

Προεπιλογή

Επειδη εχω ψαξει πολύ το θέμα με τους προμηθευτές απο κινα 2 με 3 είναι άριστοι στην ποιότητα. Οι υπόλοιποι είναι για να τους αποφεύγεις.... Προσωπικά δεν είχα κανένα παραπονο μέχρι τώρα απο κανένα σε καμιά τηλεόραση που έχω αλλάξει μπάρες....10 ευρω τις LG και 4,5 τις vestel απο alibaba....Δεν γράφει η μπάρα LG αλλά ποιοτικά δεν έχει διαφορες.

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Shadow Moses

Προεπιλογή

Δεν υπάρχουν 6V λεντ σαν τα original με τον ίδιο φωτισμό να τα αλλάζουμε ατομικά δηλαδή;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας