Ναι, πιθανόν δεν ανοίγει...
Την καινούρια πόσο την πήρες;
Ναι, πιθανόν δεν ανοίγει...
Την καινούρια πόσο την πήρες;
You only live twice.
Πάνο αν και οι τιμές παίζουν (μέχρι και 60 Ευρώ), τη συγκεκριμένη τη βρήκα 28 ευρώ + 3 μεταφορικά. Θεωρώ, ότι είναι εξαιρετική τιμή με αυτά που είδα.
Αύριο θα την παραλάβω, ελπίζω να μην μου έστειλαν ότι νάνε γιατί ήταν και τελευταίο τεμάχιο, τη ζήτησα βέβαια με τον κωδικό που βρήκα στο service manual αλλά από παλαιότερες δυσάρεστες εμπειρίες είμαι επιφυλακτικός.
Γι αυτό ρώτησα, επειδή τη βρήκα από 50 ευρώ και πάνω.
You only live twice.
Δεν έχεις άδικο.... θα περιμένω να την παραλάβω και μετά τα λέμε αν και πως γιατί είμαι επιφυλακτικός με αυτήν την τιμή !!!
Ελπίζω πάντως ο Μάριος να μας πει αν και κατά πόσο μπορεί να ανοίξει η συγκεκριμένη αντλία έτσι για να το έχουμε υπόψιν μας.
Πάντως να σημειώσω ότι υπήρξε και προβληματικός πυκνωτής στην πλακέτα ελέγχουν όπου και αντικαταστάθηκε μαζί με όλους τους υπόλοιπους (εκτός από έναν τον μεγάλο μπλε όπου δεν είχα αλλά ήταν και καλός) για να μην ανοίγω - κλείνω ξανά !!
Οι μικροί μπλε δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο αλλά είχαν χάσει κάποια nF όποτε αντικαταστάθηκαν. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ο ηλεκτρολυτικός κάτω δεξιά όπου ήταν εκτός !!!
Capacitors.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sdancer75 : 28-05-19 στις 20:49
Η αντλια αντκατασταθηκε. Παρολα αυτα το μοντελο δεν ηταν ακριβως ιδιο με το δικο μου. Ειναι λιγα χιλιοστα πιο μακρυ και πιο χοντρο και με περισσοτερα watt 45 εναντι 33 του παλαιου. Μαλλον ηταν για αλλα μοντελα philips. Ειναι σαν αυτο.
https://rounded.com/philips-pump-jia...902170757.html
Επισης τα λαστιχα βασης που προσφερουν ταυτοχρονα κσι αντικραδασμικη προστασια ηταν ελαφρως διαφορετικα και δεν ταιριαζαν με τη βαση. Για το τελευταιο μπηκαν τσ παλαια. Τελος παντων ταιριαξε χωρις μερεμετια. Η αντλια λειτουργησε κανονικα οπως και το σιδερο γενικως. Παρολα αυτα στην αρχη η πλακετα δεν εδωσε εντολη στην αντλια και εβαλα απευθειας νερο στο μποιλερ. Μετα λειτουργησε κανονικα. Ψαχνοντας βρηκα τουλαχιστον οπτικα οτι ταιριαζει και η αντλια απο το juro pro.
https://www.easy-service.gr/eshop/ka...48w.html?sl=en
Ερωτηση 1. Απαιτειται καποιου ειδους εξαερωσης στην δικη μου περιπτωση ;
Ερωτηση 2. Ποιος αισθητηρας αντιλαμβανεται την εξαντληση του νερου μεσα στο μποιλερ ωστε να δωσει εντολη λειτουργιας της αντλιας ;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sdancer75 : 29-05-19 στις 17:10