Σύμφωνα με τις μετρήσεις σου πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το αισθητήριο. Σαφώς και θα έχει μειωθεί η αντίσταση με την αύξηση θερμοκρασίας. Ο πάγος στην εμπρός θυρίδα σχηματίζεται πάντα αφού έρθει κορεσμός από πάγο πρώτα στο στοιχείο και μετά ξεσπάει εκεί.
Ο σχηματισμός πάγου στο συγκεκριμένο ψυγείο στατιστικά οφείλεται σε κακοσχεδιασμένη αποχέτευση. Πρόσφατα η εταιρεία έβγαλε μια πρόσθετη αντίσταση που τοποθετείται μέσα στην αποχέτευση με αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης. Καλό θα είναι να την βάλεις.
Από εκεί και πέρα εφόσον τα υπόλοιπα εξαρτήματα είναι εντάξει, αντίσταση-θερμοασφαλεια- αισθητήρας, χρειάζεται καλό έλεγχος στα λάστιχα. Έχω δει πολλά ξεκουμπωμένα.
Πλακέτα μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να αλλάξω για αυτή την βλάβη. Από εμπειρία θα πω ότι ένα 80% είναι από την αποχέτευση και ένα 20% από αισθητήρα.
Όπως επίσης αν το φελιζολ είναι ποτισμένο με υγρασία πρέπει να το αλλάξεις.