Το εντατικό πρόγραμμα που το έβαλα σημαίνεί, σύμφωνα με το manual, πλυσιμο στους 75 βαθμούς (εξ' ου και το εντατικό) με διάρκεια προγράμματος 2.40. Επειδή και εγώ αρχικά υποψιάστηκα ότι θα υπάρχει κάποια ασφάλεια έναντι της υπερθέρμανσης η οποία θα πέφτει το ξαναδοκίμασα αρχικά σε πρόγραμμα στους 55 βαθμούς (δούλεψε), μετά στο εντατικό 75 βαθμούς (ξαναδούλεψε), μετά άλλες 2 φορές σε πρόγραμμα χωρίς πρόπλυση στους 55 βαθμούς (ξαναδούλεψε). Εχθές το βράδυ το ξαναέβαλα στους 55 και ξυπνώντας το πρωι για να δω τι έκανε, ήταν σβηστό και όταν πάτησα το on/off, άνοιξε και συνέχισε τα τελευταία 7 λεπτά που είχαν απομείνει μέχρι το τέλος προγράμματος. Αυτό μου ενισχύει και εμένα τις υποψίες ότι κάποια θερμική ασφάλεια διακόπτει τη λειτουργία του πλυντηρίου.
Το πλυντηριο το πήρα από μαγαζί με μεταχειρισμένα, ήρθε ο τεχικός τους το Σάββατο και μου είπε ότι υποψιάζεται ότι επειδή δεν είχε τα ποδαράκια και δεν ήταν αλφαδιασμένο πιθανόν να είναι κάποια ασφάλεια που έχει στην πόρτα για τα νερά και να μην το χρησιμοποιήσω μέχρι να φέρει ποδαράκια. Εγώ όμως δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το προβλημά μου. Όλες αυτές τις πληροφορίες που συλλέγω θα τις χρησιμοποιήσω προκειμένου να του δώσω ιδέες, όταν θα ξαναέρθει προκειμένου να βρούμε μία λύση. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να επιστρέψω το πλυντήριο, καθώς είναι πολύ όμορφο και με πολλά προγράμματα.