Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Τα πρώτα που ρωτάς τα κάνει υδραυλικός.αν έχεις δύο βάνες που πειραζεις το χέρι ευκολότερα μπαίνουν δύο δυοδες η/βάνες.σωστοτερο από λειτουργικής άποψης να μπει μια τροφή.1/2 έχεις 1/2 πάρε(δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει).φτηνότερες όταν λες ποιες εννοείς.
    Διακόπτη μπορείς να βάλεις σαν και αυτόν που έχεις στο μπάνιο(αλέ ρετουρ) όπου στην μια θέση θα είναι ροή από ηλιακό στην άλλη από μποιλερ.
    Αν έχεις σωλήνα αναμονή εννοείται γλυτώνεις το τρύπημα αλλά όλα αυτά πρέπει να τα συζητήσεις σε συννενόηση με τον ηλεκτρολόγο σου.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα πρώτα που ρωτάς τα κάνει υδραυλικός.αν έχεις δύο βάνες που πειραζεις το χέρι ευκολότερα μπαίνουν δύο δυοδες η/βάνες.σωστοτερο από λειτουργικής άποψης να μπει μια τροφή.1/2 έχεις 1/2 πάρε(δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει).φτηνότερες όταν λες ποιες εννοείς.
    Διακόπτη μπορείς να βάλεις σαν και αυτόν που έχεις στο μπάνιο(αλέ ρετουρ) όπου στην μια θέση θα είναι ροή από ηλιακό στην άλλη από μποιλερ.
    Αν έχεις σωλήνα αναμονή εννοείται γλυτώνεις το τρύπημα αλλά όλα αυτά πρέπει να τα συζητήσεις σε συννενόηση με τον ηλεκτρολόγο σου.
    "Από λειτουργικής άποψης να μπει μια τροφή..." τι εννοείς ;

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Μαλλον τρίοδη ήθελε να γράψει και επενέβη το ηλιθιο auto correct, θα μαντευα...

4. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον nyannaco για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

DimMani (15-02-19), vasilimertzani (14-02-19)

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

Δηλαδή με μία 3οδη ηλεκτροβανα 1/2" δουλεύει η ζητούμενη εναλλαγή με διακόπτη ; Ηλεκτρικό και χειροκίνητο ; Αν ναι ποιά είναι η κατάλληλη ηλεκτροβάνα ; Έχεις κάποια πρόταση . Ο vasilimertzani γράφει ότι "Διακόπτη μπορείς να βάλεις σαν και αυτόν που έχεις στο μπάνιο(αλέ ρετουρ)" .Ότι και να γράψεις στο ιντερνέτ με "αλέ ρετουρ" βγάζει ηλεκτρικούς διακόπτες .Το κόκκινο χερούλι , που έχουν οι υδραυλικοί διακόπτες , ή κάτι αντίστοιχο , δεν παίζει ; Ότι είναι δουλειά υδραυλικού και ηλεκτρολόγου το ξέρω . Η εμπειρία μου όμως λέει , ότι αν εγώ δεν ξέρω κάθε λεπτομέρεια εκ των προτέρων και θα πληρώσω και δεν θα δουλέψει το σύστημα .

Παρόμοια Θέματα

1. "Ανάποδο" νερό απο ηλιακό θερμοσίφωνα.
    από goosey στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-17, 16:10
  2. Υλικό προστασίας από σκουριά σε ηλιακό.
    από sotron1 στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-17, 23:55
  3. [Τηλεόραση Philips] "Part No" διαφορετικά σε "main board" PHILIPS 37PFL7603D/10 37"
    από chiskos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-16, 17:10
  4. Φορτιστής tablet, off μετά από ένα "τσαφ"
    από mariosv στο forum UPS & Πηγές Τροφοδοσίας
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-08-15, 21:39
  5. [Φορητός Η/Υ] Toshiba L300. Επιλέγω "Shutdown", και μου κάνει "Resart" !!!!
    από andyferraristi στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-15, 15:26

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία