Αγαπητέ manolo όταν παρουσίασε αυτό το φαινόμενο fading της εικόνας μέχρι που έσβησε τελείως είχα μια εικόνα από ταινία να παίζει στην παύση και δεν γνωρίζω για τον ήχο τι έγινε στην συγκεκριμένη στιγμή αλλά σε μετά προσπάθειες μου βρήκα πως να βάζω να παίξει ταινία από στικάκι και ας μη βλέπω εικόνα ακριβώς για να δω ότι έχω λοιπές λειτουργίες.
Φίλε Δημήτρη ευχαριστώ για την καλοπροαίρετη παρατήρηση σου όσον αφορά "ότι ποτέ δεν επεμβαίνουμε σ΄ οποιαδήποτε ηλεκτρονική πλακέτα μία συσκευής όταν η συσκευή είναι στο ρεύμα" αλλά με βάσει το βιντεάκι δείχνει κάποιες ενέργειες με τη συσκευή ενεργοποιημένη και γι' αυτό το έκανα κι εγώ.Τώρα επειδή έχω ελέγξει τα φλεξ με ισχυρό μεγεθυντικό φακό και δεν υπάρχει καμία φθορά και όπως είπα και παραπάνω έχω ήχο κανονικά και το Backlight είναι λειτουργικό άρα το τεστ με το φακό στο πάνω μέρος της οθόνης δεν νομίζω να δείξει κάτι, εσύ λες ότι φταίει το panel και αν ναι συμφέρει κάτι τέτοιο, όπως και το αν μπορώ να βρω ανταλλακτικό στην εκτός μαμά εταιρία αγορά;