Χωρις να ερθει κανενας να το δει,δεν μπορει να βγαλει πορισμα τι συμβαινει.Μου φαινεται λιγο δυσκολο να ειναι διαρροη παντως και να λειτουργει τοσο καιρο.
Χωρις να ερθει κανενας να το δει,δεν μπορει να βγαλει πορισμα τι συμβαινει.Μου φαινεται λιγο δυσκολο να ειναι διαρροη παντως και να λειτουργει τοσο καιρο.
Έχει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με του φίλου που γράφω πιο πάνω, έχω καλέσει 5-6 ψυκτικούς και μόνο την περιγραφή που τους κανω μου λένε το ίδιο πράγμα: φίλε προφανώς έχει έλλειψη φρεον και θα κοστίσει περίπου 80-100€ με αμφίβολα αποτελέσματα καθώς σε λίγο καιρό λογικά θα ξανακάνει το ίδιο. Έχω διαβάσει ότι τα ψυγεία δεν έχουν κατανάλωση φρεον με τα χρόνια οπότε λογικά υπάρχει διαρροή που σίγουρα είναι ελάχιστη καθώς από το καλοκαίρι το ψυγείο υπολειτουργεί μεν αλλα μόνο τον τελευταίο μήνα η κατάψυξη βγάζει καθημερινά alarm. Σκέφτομαι να διαθέσω τα χρήματα για πλήρωση φρεον και όσο πάει...
Είναι μεγάλη τιμή για τους 5-6 τεχνικούς της πόλης σου που κανένας δεν σε προέτρεψε στην πλήρωση φρέον .Σκέφτομαι να διαθέσω τα χρήματα για πλήρωση φρεον και όσο πάει...
1) Δεν θέλουν να σου αποσπάσουν χρήματα χωρίς αποτέλεσμα .
2) Δεν θέλουν να βλάψουν και την υγεία σου που μαζί με το οξυγόνο θα αναπνέεις και ολίγο φρέον που ενισχύεται η τοξικότητα του αν καπνίζεις κιόλας .
3) Δεν θα κάψεις άσκοπα ρεύμα περισσότερο .
4) Οι κατασκευαστές σφυρίζουν αδιάφορα για προγενέστερα ψυγεία τους που για φαινόμενα διαρροής ήταν πολύ σπάνια (30 - 40 ετία και βάλε ) και τώρα τα φτιάχνουν με ορίζοντα 10 ετίας , συντελείτε τεράστιο έγκλημα .... αλλά ποιος ακούει.