Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 19 από 19

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Ενδιαφέρον, θα τη δοκιμάσω.
    You only live twice.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΛΟΥΚΑΣ
    Περιοχή
    Τήνος Κυκλάδων

Προεπιλογή

Παιδιά καλησπέρα, άνοιξα σήμερα το λάπτοπ, αυτο που ήταν αναμενόμενο, οι βάσεις για τις βίδες του σιδερένιου μεντεσέ της οθόνης είναι σπασμένες και στις δύο πλευρές, μόνο μια βίδα από την αριστερή πλευρά είναι εντάξει. Εκτός από την κόλλα που θα την παραγγείλω, μια λύση όπως αναφέρθηκε παραπάνω είναι πέρασες βίδες. Εγώ έκανα τρύπες με το κολλητηρι στα σημεία οπου ήταν η πλαστική σπασμένη βάση της βίδας ώστε να περάσει βίδα και από πάνω το μεταλλικό κούμπωμα που εχει. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή χρειάζομαι μακρύτερες βίδες που να πιάνουν σε αυτά τα κουμπωματα. Γνωρίζετε πού μπορώ να βρω τέτοια βιδακια; Και ανάλογα κουμπώματα; Επίσης όντως ο μεντεσες ανοιγοκλείνει πολύ δύσκολα και ειναι ένας από τους λόγους που καταπονούνται ιδιαίτερα τα συγκεκριμένα σημεία. Πώς χαλαρώνει ο μεντεσες; Με κλειδακι; Να βάλω λαδι;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το avatar του χρήστη manos_3
    Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Loukas_1987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά καλησπέρα, άνοιξα σήμερα το λάπτοπ, αυτο που ήταν αναμενόμενο, οι βάσεις για τις βίδες του σιδερένιου μεντεσέ της οθόνης είναι σπασμένες και στις δύο πλευρές, μόνο μια βίδα από την αριστερή πλευρά είναι εντάξει. Εκτός από την κόλλα που θα την παραγγείλω, μια λύση όπως αναφέρθηκε παραπάνω είναι πέρασες βίδες. Εγώ έκανα τρύπες με το κολλητηρι στα σημεία οπου ήταν η πλαστική σπασμένη βάση της βίδας ώστε να περάσει βίδα και από πάνω το μεταλλικό κούμπωμα που εχει. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή χρειάζομαι μακρύτερες βίδες που να πιάνουν σε αυτά τα κουμπωματα. Γνωρίζετε πού μπορώ να βρω τέτοια βιδακια; Και ανάλογα κουμπώματα; Επίσης όντως ο μεντεσες ανοιγοκλείνει πολύ δύσκολα και ειναι ένας από τους λόγους που καταπονούνται ιδιαίτερα τα συγκεκριμένα σημεία. Πώς χαλαρώνει ο μεντεσες; Με κλειδακι; Να βάλω λαδι;

Καλημέρα.Η κόλλα αυτή που είναι στο σύνδεσμο δεν είναι η ίδια που χρησιμοποιώ.Εμένα είναι παχύρρευστη κίτρινη.Μπορεί αυτή που είναι στο σύνδεσμο να μη σου κάνει.Στο παρελθόν είχα πάρει μια παρόμοια που ήταν λευκή και δεν έκανε τίποτα.Καλύτερα είναι να ρωτήσεις γι αυτή σε κάποιο μαγαζί με σιδηρικά-χρώματα.

Το avatar του χρήστη johnnyb
    Μέλος
    Όνομα
    johnny
    Περιοχή
    Θεσσαλία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manos_3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα.Η κόλλα αυτή που είναι στο σύνδεσμο δεν είναι η ίδια που χρησιμοποιώ.Εμένα είναι παχύρρευστη κίτρινη.Μπορεί αυτή που είναι στο σύνδεσμο να μη σου κάνει.Στο παρελθόν είχα πάρει μια παρόμοια που ήταν λευκή και δεν έκανε τίποτα.Καλύτερα είναι να ρωτήσεις γι αυτή σε κάποιο μαγαζί με σιδηρικά-χρώματα.
    Η κόλλα που εχεις βαλει στο συνδεσμο ειναι παχυρευστη κιτρινη , ειναι η γνωστη μονταζοκολα της bison η χρηση της ειναι :<<ακρυλική μονταζόκολλα BISON Montage Kit για γενική χρήση, μέταλλο, γυαλί, ξύλο, ύφασμα, πέτρα, φελλό, καθρέφτη, πλακάκια, γύψινα στοιχεία, μάρμαρμο, πάνελ, μοριοσανίδα, κεραμικά, καουτσούκ, ταπετσαρία, χαρτί, PVC, πλαστικό, πορσελάνη είναι ιδανική για ισχυρή στερέωση / συγκόλληση σε εσωτερικούς τοίχους, κόλληση διαφορετικών υλικών, επισκευή, γέμισμα χαραμάδων, μεγάλες επιφάνειες, καλύπτει ρωγμές και εξομαλύνει ανομοιόμορφίες υλικών.>> και υπαρχει και σε αλλες μαρκες.

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnnyb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η κόλλα που εχεις βαλει στο συνδεσμο ειναι παχυρευστη κιτρινη , ειναι η γνωστη μονταζοκολα της bison η χρηση της ειναι :<<ακρυλική μονταζόκολλα BISON Montage Kit για γενική χρήση, μέταλλο, γυαλί, ξύλο, ύφασμα, πέτρα, φελλό, καθρέφτη, πλακάκια, γύψινα στοιχεία, μάρμαρμο, πάνελ, μοριοσανίδα, κεραμικά, καουτσούκ, ταπετσαρία, χαρτί, PVC, πλαστικό, πορσελάνη είναι ιδανική για ισχυρή στερέωση / συγκόλληση σε εσωτερικούς τοίχους, κόλληση διαφορετικών υλικών, επισκευή, γέμισμα χαραμάδων, μεγάλες επιφάνειες, καλύπτει ρωγμές και εξομαλύνει ανομοιόμορφίες υλικών.>> και υπαρχει και σε αλλες μαρκες.

Σωστά..Απλά εγώ το είπα γιατί αυτή που έχω είναι σε διαφορετική συσκευασία από την εικονιζόμενη στο κατάστημα.

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

https://youtu.be/lso8b10hDzI
    Ρίξε μια ματιά..
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://youtu.be/lso8b10hDzI
    Ρίξε μια ματιά..
    Γιώργο,με τη σιλικόνη φίλε με το άνοιξε κλείσε δε θα κόψει πάλι;

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

O τυπος λεει οτι δοκιμασε με κολλα δυο συστατικων αλλα επειδη ειναι σκληρη τελικα εσπαζε..
    Η σιλικονη επειδη εχει ελαστικοτητα αντεχει και δεν σπαει ξανα.
    Η αληθεια ειναι οτι εγω χρησιμοποιω την μεθοδο ξετρυπημα και περασμα μεγαλη βιδα το οποιο αντεχει αλλα το αποτελεσμα υστερει αισθητικα με το κεφαλι της βιδας να βγαινει απο πανω.
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

9. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον JOUN για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

manos_3 (19-10-18)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΛΟΥΚΑΣ
    Περιοχή
    Τήνος Κυκλάδων

Προεπιλογή

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια σας.
    Τελικά πέρασα βιδες, τρεις σε κάθε πλευρά και παράλληλα έβαλα κόλλα στιγμής στην επαφή βίδας και μεντεσε.

Αισθητικά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν ειναι τόσο καλή λύση αλλά η οθόνη πλέον δεν πάει πουθενα, είναι σαν να είναι καινούργιο

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] Σβήνει μόνος του στο bios
    από gate7 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-08-16, 09:11
  2. [Miele] Σπάσιμο εσωτερικού τζαμιού σε φούρνο miele H5240BP
    από gkamas στο forum Φούρνος & Εστία
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-16, 11:05
  3. [Φορητός Η/Υ] Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ LAPTOP TURBO-X ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ