ελα να σου δώσω idler αν θες
ελα να σου δώσω idler αν θες
WallyGR (16-07-18)
Γεια χαρα! Αγορασα σημερα ενα δευτερο NV-7500 (γιατι το αλλο που εχω ειναι fubar μαλλον) και το μονο που θελει ειναι ιμαντες και pinch roller. Ειναι ιδιο με το 7000 απλα εχει ασυρματο remote. Δυσκολευεται να κανει load και μολις το βοηθησω παει στο play και παιζει με εικονα καμπανα και στο secam! Χρηστο μηπως σου περισευει κανα ανταλλακτικο;
Το προβλημα που εχω το εξηγει ακριβως στην φωτο απ το manual της RCA για τα αντιστοιχα αμερικανικα μοντελα.
EDIT: Χρειαζομαι και καινουργιο back-tension φρενο γιατι οπως σε ολα αυτα τα panasonic, εχει ξεκολλησει το pad απ την χαλκινη ταινια.
RCA SelectaVision VET250-450-650 loading.jpg
Κολλησε το τσοχακι του φρενου με βενζινοκολλα πανω στο μεταλο.πριν το ξεβιδωσεις για νατο βγαλεις σημαδεψε που ειναι η βιδα σγο φρενο για να μην ψαχνεις ποσο τεντωμα θελει.
καλημέρα φρένο δεν εχω, τι χρειάζεσαι? κολλησε το όπως σου ειπε και ο Γιώργος
Καλησπερα! Θα προσπαθησω να το κολλησω αλλα φοβαμαι μην ξεραθει περισσοτερο και μετα φρεναρει περισσοτρερο απ οσο πρεπει. Θελω τους δυο ιμαντες για το loading (αυτοι που ειναι απο κατω) και pinch roller. Στο mikra.gr εχει σετ για ιμαντες αλλα το δικο μου απ οτι φαινεται θελει μονο αυτους τους δυο.
Αν βρηκες σετ,παρτο.δε νομιζω να ξαναβρεις ευκολα.
Λογικα θα το παρω εκτος αν κανω τραμπα τους ιμαντες απ το αλλο 7500 που εχω. Εχει δοκιμασει κανεις το rubber renue? Ειναι ενα χημικο που επαναφερει καπως την ελαστικοτητα στα roller. Αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει στην Ελλαδα.