Η μόνη μέτρηση που μπορεί να γίνει με πολύμετρο είναι για να διαπιστωθεί αν έχει κοπεί το νήμα σε τέτοιες λαμπες.Για όλα τα άλλα χρειάζεται cfl tester
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
άλλαξα και τους κεραμικούς μπλέ πυκνωτές αλλά το θέμα παραμένει. Υπάρχει περίπτωση να ειναι οι λυχνίες της οθόνης ;; Ανταλλακτικά υπάρχουν γιαυτες ;
Εγώ θεωρώ απ' την αρχή ότι το πιθανότερο είναι να φταίνε οι CCFL λάμπες. Λογικά θα τις βρεις ως ανταλλακτικό από το part number τους και το μοντέλο της οθόνης.
Σε πολλές περιπτώσεις το γράφουν πάνω στην άκρη τους, ή πάνω στη πλακέτα στην οποία συνδέονται κατά κάποιο τρόπο..
Τι εννοείς καμμένες φύσες και συνδέσεις; Καμμένη σύνδεση ή καμμένη φύσα δεν μου έχει τύχει...Η φύσα συνήθως έχει πλαστικό περίβλημα και μέσα της έχει υποδοχές ή μεταλλικούς ακροδέκτες ανάλογα τον τύπο της, για τη σύνδεση με κάποιο καλώδιο ή βύσμα. Τι μπορεί να πάθει ένα τέτοιο εξάρτημα;; Μόνο αν περάσει για κάποιο λόγο πολύ περισσότερο ρεύμα μέσα από το καλώδιο και το κάψει το ίδιο το καλώδιο Μου έχει τύχει σε πομπό ας πούμε, να φάει μέσω της κεραίας εκπομπής του λόγω ελλειπούς αντικεραυνικής προστασίας κεραυνό ο οποίος κυριολεκτικά έλιωσε καλώδιο, συνδέσμους και κάποια εξαρτήματα. Αλλά αυτό είναι εξαιρετική περίπτωση. Σε συνηθισμένες βλάβες TV ή μόνιτορς δεν έχω δει καμμένη φύσα. Σπασμένη ναι, κατεστραμμένη ναι, μέσα σε βρωμιές ώστε να μην κάνει καλή επαφή ναι, αλλά καμμένη όχι. Όσον αφορά τις λάμπες ναι υπάρχει περίπτωση η λάμπα όταν δεν τα έχει φτύσει τελείως, να 'ξεγελάει' τη προστασία του inverter και να μην κόβει αλλά να κάνει flickering ή να έχει χαμηλότερη φωτεινότητα από αυτή που θα έπρεπε.
johnnyb (14-06-18)