Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 121

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zevage Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη δεν εχω εικόνα, σε ποιο σημείο περιπου πρεπει να βρίσκεται το θερμόμετρο για να εχω πιο αξιοπιστη ένδειξη? Εγω το εχω κρεμασμενο (τον αισθητηρα) στον αέρα 30-40 εκ απο το πανω μερος της πορτας εσωτερικα . Μηπως πρεπει να ακουμπαει στο τοίχωμα?
    Στο κέντρο κάθε χώρου , όπως π.χ. βάζουμε την λάμπα στο ταβάνι. Δηλαδή σε όλες τις τέμνουσες κάθε διαγωνίου του χώρου.
    Τωρα η επιστημονική εμβαθυνση, αναλυση και τεκμηρίωση επειδη αφορά ιδανικες συνθήκες (χρησης, περιβάλλοντος κλπ) δεν διαφοροποιεί αισθητά το οικονομικό αποτελεσμα. Σε ενα λογαριασμό 650 ευρω δεν μας λειπουν τα 20.
    Άλλος ένας έμπρακτος μάρτυρας εναντίον των "super" τις τεχνολογίας inverter
    Και στα κλιματιστικά πιστεύω ισχύει ότι είπα και για τον λόγο διαφοράς που την κάνουν στα ψυγεία ( επειδή τα inverter έχουν σταθερά πιο νορμάλ θερμοκρασίες , με κάθε απώλεια / άνοιγμα πόρτας είτε ψυγείου είτε δωματίου το inverter θα υπερέχει λόγο και λιγότερων απωλειών σε ετήσια βάση , και δεν υπερέχει ως καθεαυτού τις τεχνολογίας και τρόπου λειτουργίας ).
    Όμως ο Tipos έχει δίκιο στην αναφορά του για τα κλιματιστικά σε δυσμενείς συνθήκες εξωτερικής θερμοκρασίας (όπου το κλασσικό μειονεκτεί έναντι του inverter ) αλλά και εδώ πιστεύω δεν οφείλετε στην καθεαυτού τεχνολογία inverter , αλλά σε άλλους παράγοντες που εδώ παραδέχομαι ότι δεν γνωρίζω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 10-03-18 στις 08:37

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] πλακετα και οχι μονο πλυντηριου πιατων bosch
    από ben155 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-19, 20:30
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-16, 17:26
  3. [Τηλεόραση LG] TV LG 42LD650 ανάβει και δείχνει το λογότυπό της lg και την ώρα.
    από ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-16, 13:17
  4. [Home Cinema] Πολυκαναλα ONKYO και οχι μονο
    από east electronics στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-14, 16:24
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-13, 23:29

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι