φιλε μου ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι κλιματιστικες επαγγελματικες μοναδες και τα επαγγελματικα ψυγεια ειναι κατασκευασμενα με κολληση στις σωληνωσεις.απορω πως λες οτι ειναι αναξιοπιστη.
Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φιλε μου ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι κλιματιστικες επαγγελματικες μοναδες και τα επαγγελματικα ψυγεια ειναι κατασκευασμενα με κολληση στις σωληνωσεις.απορω πως λες οτι ειναι αναξιοπιστη.
Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η κόλληση που χρησιμοποιούμε για εγκαταστάσεις κλιματισμού είναι σκληρή κόλληση, με καλάι δε θα κάνεις δουλεία.
Εγώ θα σε πρότεινα να πάρεις έναν ψυκτικό να σου κάνει τι δουλειά γιατί είναι πολλά τα τεχνικά θέματα που θα σε δυσκολέψουν λόγο ελλειψης εξοπλισμού.
Στην εργοστασιακή αρχική σύνδεση συγκόλληση δεν έχουν ανάγκη είναι ήδη καθαρές οι σωληνώσεις . Από την χρήση και μετά υπάρχουν κατάλοιπα στο εσωτερικό σωληνώσεων , και αν κολληθούν ξανά κατόπιν υποτίθεται δημιουργεί οξειδώσεις που θα βλάψουν (με μικρές πιθανότητες το κύκλωμα ) .
Κάτι τέτοιες φοβίες τις επιβεβαιώνει και εδώ
http://www.soldatos.gr/html/lokring.html (διαβάζοντας από την φωτογραφία που δείχνει την οξυγονοκόλληση και μετά ) .
Εάν γίνουν κατάλληλες εκ τον προτέρων εκτονώσεις στις σωλήνες (η μία άκρη να μπαίνει μέσα στην άλλη ) δεν τίθεται τέτοιο θέμα , αλλά από κατάλοιπα εσωτερικά και πιθανές οξειδώσεις μετά την συγκόλληση.Βασίλη, φαντάζομαι ότι το ό,ποιο πρόβλημα θα είναι κατάλοιπα σολντερίνης, ρετσινιού, βόρακα, ή ό,τι τέλος πάντως χρησιμοποιείται με τη σκληρή ή μαλακή, κατά περίπτωση, κόλληση...