Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16
    Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή Υψηλή χρήση επεξεργαστή και RAM σε svchost που σχετίζεται με τη σύνδεση στο ίντερνετ

Καλησπέρα σας.
    Εδώ και καιρό έχω ένα χοντρό θεματάκι με ενα φορητό υπολογιστή που έχω. Είναι ο DELL LATITUDE D 610 και τον έχω αγοράσει απο εταιρία πρώτο χέρι πριν απο 4 χρόνια τέτοια εποχή.(αγοαρά 5-2013)
    Από τότε δεν έχει πειραχτεί τίποτε επανω του, με εξαίρεση ότι που και που βγάζω το σκληρό διότι ειδικα με τη ζέστη το pc κολλάει.
    Και όχι μόνο αυτό,διότι ο σκληρός λογω βύσματος και καποιας ψιλοκακομεταχείρισης έχει τύχει να φάει τα μούτρα του διότι το βύσμα έχει βγει αρκετές φορές ενώ δούλευε από τράβηγμα(τον πρώτο καιρό το δουλεύαμε 3 ατομα).Έχω πάρει τώρα τα μέτρα μου αλλά γενικά είχε ένα θεματάκι τότε νομιζω. Πάντως bad sectors και τέτοια ανάλογα δεν μου έχει τύχει να δω όταν μπαινει πάνω το live cd στα δύσκολα.
    Από τα προγράμματα αυτό που έχει αλλαχτεί ολο αυτόν τον καιρό είναι το antivirus καθότι φοράει xp επανω και θεωρητικα υποστήριξη τελος-ελα ομως που δεν ισχύει,ψάξτε στο hlektronika και θα καταλαβετε(btw το anitvirus της microPsoft ειναι σαβούρα,12 ιους βρήκα και αλλαχτηκε με μια παλιά εκδοση του AVG που είχα).Επίσης έχει και 2 antimalware πανω, περασμενα το ενα πριν απο 2.5 χρόνια(1/2015) και το αλλο προ 6 μηνου(18/10 η εγκατάσταση).
    Εδω και καιρό ομως βλέπω το εξης(εξαμηνο τουλαχιστον): Έχοντας κλεισει περιττές διεργασίες κλπ το svchost που σχετίζεται με τη σύνδεση στο ιντερνετ,μετά τη φόρτωση των διεργασιών θα χρησιμοποιεί περίπου 250 MB απο τη RAM και απο επεξεργαστή θα παιρνει ενα 85-90% με αποτέλεσμα να βλέπω συνεχώς κατοστάρι στη διαχείριση και να αργεί πολυ ως εκ τούτου να φορτώσει(για να συνδεθεί στο ασύρματο θέλει μισή ώρα).Το πρόγραμμα που έχει για αυτή τη διαχείριση είναι το intel pro set wireless. Αν κλεισω το svchost από τη διαχείριση σε 5-10 λεπτα η σύνδεση με το ιντερνετ πέφτει και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση
    Το λάπτοπ είναι για χρήση κλασικού γραφείου(ms office,pdf κλπ σχετικά) και ίντερνετ. Από επεξεργαστή έχει της ιντελ τον Pentium M στα 1.6 GHz,40ρη σκληρό και 1 γιγα ραμ (προσεχώς θα αλλαχτουν καθότι έχω βρει και προσαρμογέα απο 44 pin ide σε sata).
    Από hardware έχω θεμα με το cd μετά από πέσιμο-το εριξε το κατοικιδιο και ευτυχως που ειχα το σκληρο εκτός.
    Επίσης το λάπτοπ δεν εκτίθεται σε περιβάλλον με καπνό/σκόνη η οποιαδήποτε ρύπανση για να έχω θέμα υπερθερμανσης
    Τι μου προτείνετε να δω ώστε να μην εχω αυτήν τη συμπεριφορά με τους πόρους,εφόσον δεν εχω κατι βαρύ επάνω του; ....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 15-07-17 στις 23:20
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Papas00zas για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

apavlidis (26-08-20)

Το avatar του χρήστη xrhstos1978
    Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

αν εχεις 7
    το windows update είναι το πρόβλημα
    Για τα 64-bit Windows
    https://www.microsoft.com/el-gr/down....aspx?id=46817
    https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=53332

Για τα 32-bit Windows
    https://www.microsoft.com/el-gr/down....aspx?id=46827
    https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=53335

βαλε αυτά και εισαι οκ κανε και όλα τα update μετα

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον xrhstos1978 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

apavlidis (26-08-20)

Μέλος
    Όνομα
    Αγγελος
    Περιοχή
    Σαλαμινα

Προεπιλογή

Τρεξε ενα adwcleaner για αρχη
    https://toolslib.net/downloads/viewd.../1-adwcleaner/

και μετα αφου δουλευεις XP δοκιμασε και το παρακατω για να κανεις disable το Windows update
    https://www.youtube.com/watch?v=jdRHVHJ6UaY

ξηλωσε οτι antivirus εχει πανω του και βαλε ενα και καλο...

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Oτι σου λεει ο Χρηστος παραπανω ισχυει ολα τα κανει το svchost που δουλευει στο τερμα.
    Δεν καταλαβα λες οτι εχεις 2 antimalware; Σοβαρα;
    Εγω στη θεση σου θα εκανα ενα format και για antivirus το microsoft essentials.Eιναι ελαφρυ και ειναι καλυτερο απο το καθολου.
    Πλακα πλακα αν ξερεις τι κανεις η χρηση του ειναι σε μεγαλο βαθμο περιττη.Σε οποιο σαιτ και να μπεις αποκλειεται να υπαρχει κατι,ολοι οι broswer σε προειδοποιουν για διαφορα "παραξενα" σαιτ και γενικα αν δεν κλικαρεις οτι ναναι δεν εχεις προβλημα.
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον JOUN για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

xrhstos1978 (16-07-17)

Μέλος
    Όνομα
    Αδάμ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

LUBUNTU LXLE και SEAMONKEY (ανεξάρτητη εγκατάσταση - όχι το προεγκατεστημενο) ή windows 7 starter με SEAMONKEY ή αλλά σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεσαι και antivirus που θα τον βαρύνει αρκετά ή COMODO ICEDRAGON (μπορεί να γλυτώσεις το antivirus).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atsio : 16-07-17 στις 23:48

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Ένα ένα....
    Χρήστο δεν έχω 7, έχω XP πάνω του.
    Το adwcleaner θα το δοκιμάσω.
    Γιώργο θα στο κανω λιανά να δεις τι γίνεται: Καταρχάς άλλο το antimalware και άλλο το antivirus....το τελευταίο το έβαλα αρκετό καιρό μετά πάνω του...Από τα προγράμματα αυτά το malwarebytes ξεκινάει μόνο αν το ανοίξω εγώ,ενώ το iobit φορτώνει μόνο τα απαραίτητα κατα την εκκίνηση.Καλά διάβασες αλλά απότι βλέπω κάνουν καλή δουλειά.
    Το MSE το είχε όταν τον αγόρασα και ήταν επιεικώς για κλάματα(εξαιτίας του άρπαξα 2 malware και μέχρι να βγάλω άκρη )....δεν εξηγούνται αλλιώς τα 52 cookies και οι 12 ιοί που βρήκα.
    Όλα τα περιττά από αυτά τα προγράμματα τα έχω κλείσει.
    Γενικά δεν μπαίνω όπου να΄ναι αλλά δυο τρεις φορές μετα το malware πήγα να κολλήσω ιούς από φλασάκι.
    Εγώ υποψιάζομαι πιο πολύ μήπως είναι πρόβλημα αλλού διότι ακριβώς το ίδιο στήσιμο(τα antimalware) έχω και σε άλλο λάπτοπ(συγγενικό) με 7 επάνω αλλά δεν έχει κάποιο θέμα.
    Όσο για τους ελέγχους ενίοτε πάμε και σε safe mode για να τρέξουν,σπάνια περίπτωση όμως.
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά

Το avatar του χρήστη xrhstos1978
    Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

1 δες θερμοκρασιες cpu
    2 απενεργοποιησε το windows update

Το avatar του χρήστη agis68
    Μέλος
    Όνομα
    Αγις
    Περιοχή
    ΑθΗΝΑ Πατήσσια

Προεπιλογή

άνοιξε το C:\Windows\system32\wins

αν βρεις svchost.exe εκεί τότε έχεις io...

https://www.technibble.com/how-to-fi...-memory-leak//
    Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Θερμοκρασίες μέχρι 52 βαθμούς έχω δει (τόσο θυμάμαι).
    Όσο για το wins ο φάκελος δεν έχει τίποτα μέσα του.

Το avatar του χρήστη s0k
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    s0k
    Περιοχή
    Cyprus

Προεπιλογή

Κάντε δεξί κλικ σε κενό χώρο στο TaskBar και κάντε κλικ στο Task Manager για να ανοίξετε το Task Manager.
    Κάντε κλικ στην καρτέλα Διαδικασίες.
    Κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση των διαδικασιών από όλους τους χρήστες.

Εμφάνιση διαδικασιών από όλους τους χρήστες
    Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια ή Ναι όταν σας ζητηθεί το παράθυρο διαλόγου Έλεγχος λογαριασμού χρήστη.
    Θα υπάρχει μια μακρά λίστα με το svchost.exe που εμφανίζεται σε ανυψωμένο Task Manager (Στα Windows 10 αναφέρεται ως Service Host με περιγραφή στην ενότητα "Υπηρεσίες των Windows").
    Εντοπίστε το svchost.exe ή το Host Service που θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι υπηρεσίες που εκτελούνται πίσω του, όπως εκείνες με υψηλή χρήση CPU ή υψηλή χρήση μνήμης, κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε Μετάβαση στην υπηρεσία (-ες).

Υπηρεσίες πίσω από το svchost.exe
    Η καρτέλα εστίασης θα μεταβεί και θα μεταφερθεί στην καρτέλα "Υπηρεσίες", με μερικές υπηρεσίες που έχουν επιλεγεί και επισημανθεί. Αυτές είναι οι υπηρεσίες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο svchost.exe

Υπηρεσίες Svchost.exe
    Αφού εντοπίσετε τις υπηρεσίες που πιθανώς προκαλούν το svchost.exe σε πόρους συστήματος hogging, επεξεργαστείτε προσεκτικά τις υπηρεσίες που υποψιάζεστε ότι μπορεί να προκαλέσουν το πρόβλημα. Μόλις προσδιοριστεί μια ύποπτη υπηρεσία, κάντε δεξί κλικ σε αυτήν και επιλέξτε Διακοπή υπηρεσίας. Πριν σταματήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία, βεβαιωθείτε ότι καμία άλλη υπηρεσία δεν βασίζεται στις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Υπηρεσία ... για να εκκινήσετε τη μικροεφαρμογή Υπηρεσίες στον Πίνακα Ελέγχου και να δείτε τις ιδιότητες της υπηρεσίας για να δείτε τις εξαρτήσεις της. Επίσης, προειδοποιήστε ότι η απενεργοποίηση οποιασδήποτε λανθασμένης υπηρεσίας ενδέχεται να αποσταθεροποιήσει το σύστημα των Windows.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη s0k : 18-07-17 στις 10:55

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 1142
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-11-20, 21:02
  2. Είδη λιπαντικών και η κατάλληλη χρήση τους
    από olspookishmagus στο forum Εργαλεία & Όργανα Μέτρησης
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-06-16, 12:17
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-15, 22:57
  4. [HiFi] Ηχειο Hi-Fi παίζει που και που