Συμφωνώ μαζί σου Πέτρο. Το θέμα είναι πως ο τεχνίτης που τα επιμελήθηκε εδώ και μια 5ετία έφυγε για λόγους υγείας στο εξωτερικό, οπότε κάτι έπρεπε να κάνω. Αυτόν που έφερα ήρθε συστημένος αλλά... δυστυχώς απέτυχε. Στο δια ταύτα από ποια αιτία νομίζετε ότι οφείλετε; Θέλω να έχω άποψη πριν έρθει ο επόμενος. Σε κάθε περίπτωση όμως σε ευχαριστώ για το σύνδεσμο παραπομπής
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
https://www.inventoraircondition.gr/...ko-pianei-pago

Είμαι της άποψης ότι το κλιματιστικό δεν χρειάζεται συντήρηση (ως προς την δήθεν συντήρηση περί "συμπλήρωσης " υγρών ) . Για τα άλλα συμφωνώ / για εξωτερικούς καθαρισμούς / φίλτρα κτλ και να επιτρέπεται στους τεχνικούς να κάνουν μόνο αυτά , αν δεν μπορείτε να τα κάνετε οι ίδιοι .
Το σημαντικότερο από όλα είναι ποιος θα κάνει την αρχική εγκατάσταση του κλιματιστικού .
1) Βλέπεις αδειούχους ψυκτικούς που σου το εγκατέστησαν και μέσα σε σύντομο διάστημα (π.χ. μήνες ή χρόνο κτλ ) χάνει απόδοση ? / έχασε υγρά ? / και σου κάνει την πάπια ότι το έκανε συντήρηση ? Απόλυσε τον .
2) Βλέπεις κάτι άσχετους μη αδειούχους και είδες ότι το κλιματιστικό σου δουλεύει άψογα για 10 - 20 - 30 χρόνια που δεν έχουν γίνει σε αυτά ποτέ συντήρηση? (εκτός τους βασικούς καθαρισμούς φίλτρων κτλ ?) . Αυτός είναι τεχνίτης !!![/COLOR]