Κώστα μήπως σου είπαν που υπάρχει το πρόβλημα και τι αντικαταστησαν ? Γιατί εγώ μέχρι τώρα έχω λύσει την πλακέτα άλλαξα τους 2 μεγάλους πυκνωτές που ήταν πεσμενοι ( 700μ αντί 820μ) και κάνει τα ίδια.
Κώστα μήπως σου είπαν που υπάρχει το πρόβλημα και τι αντικαταστησαν ? Γιατί εγώ μέχρι τώρα έχω λύσει την πλακέτα άλλαξα τους 2 μεγάλους πυκνωτές που ήταν πεσμενοι ( 700μ αντί 820μ) και κάνει τα ίδια.
Δεν είναι πεσμένοι αυτοί που λες, συνήθως οι ηλεκτρολυτικοί έχουν ανοχή 20% οπότε αν γράφουν πάνω 820μF, και 656μF να μετράνε, σωστοί θεωρούνται.
tipos (07-03-17)
Το πρόβλημα μάλλον από ότι κατάλαβα ήταν το ολοκληρωμένο που δίνει τις εντολές αλλά δεν ξέρω αν το άλλαξαν ή το επισκεύασαν. Μέχρι τώρα το πλυντήριο δουλεύει κανονικά. Κάπου άκουσα ότι όταν υπερθερμαίνεται ο μικροϋπολογιστής χάνει κάποιες εντολές και πρέπει κάποιος να τις ξαναβάλει. Αυτό μπορεί να γίνεται από υπερφόρτωση του πλυντηρίου. Την πλακέτα δεν την μόνωσα τελείως γιατί σκέφτηκα ότι η σιλικόνη, στην οποία είναι σφραγισμένη, μπορεί να δρα σαν θερμοκρασιακό μονωτικό ανεβάζοντας την θερμοκρασία. Ίσως κάποιος φίλος να μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα.