Κόλλησα το σημείο όπως μου είπατε, τα τοποθέτησα και το έβαλα να δουλέψει. Πρίν λίγο τελείωσε και δουλεύει κανονικά όπως πριν.
Χίλια Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.
Σας είμαι ευγνώμων!!!!!!!
Κόλλησα το σημείο όπως μου είπατε, τα τοποθέτησα και το έβαλα να δουλέψει. Πρίν λίγο τελείωσε και δουλεύει κανονικά όπως πριν.
Χίλια Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.
Σας είμαι ευγνώμων!!!!!!!
καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ για την αποδοχή. Απο ποια πλευρά του πλυντηρίου έχεις πρόσβαση στην πλακέτα με το ρελέ;
Απο την πορτα. Το πανω κομμάτι ελευθερωνεται με βιδες απο τα πλαϊνά της πορτας.
ευχαριστώ φίλε μου, θα το κοιτάξω.
η επαφή του ρελέ είχε καεί, και αναγκάστηκα να ξεκολλήσω το ρελέ για να κολλήσω νέο (4 €). Η καμμένη επαφή ήταν στη μέσα πλευρά (προς το ρελέ) της πλακέτας κολλημένη, και με δυσκόλεψε να την κολλήσω. Έκανα τη δοκιμή πλύσης αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε (δεν ζεσταίνει το νερό).
Η κόλληση στο σημείο εκείνο ενδεχομένως να πρέπει να ενώσει την κάτω με την πάνω πίστα της πλακέτας. Προφανώς έχεις κάπου χάσει τη συνέχεια του κυκλώματος (με την προϋπόθεση ότι το ρελέ ακούγεται οπότε η υπόλοιπη πλακέτα λειτουργεί). Λόγω του μεγάλου ρεύματος που περνά από την γραμμή αυτή, θέλει προσοχή όχι μόνο να υπάρχει κόλληση, αλλά η αγωγιμότητα να είναι ικανοποιητική ώστε να αντέχει το ρεύμα αυτό (αλλιώς θα ξανακαεί ή θα πάρει φωτιά)
ευχαριστώ για την απάντηση klik.
Αν ακολουθησεις την φλεβα απο την μερια του ρελε αυτη παει στη φυσα της αντιστασης.Παρε ενα καλωδιο και κολησε το στην ανοιχτη επαφη του ρελε και το αλλο ακρο εκει που καταληγει η φλεβα.
dmitso (23-02-17)