Κωστα καλημέρα, εγω προς το παρων όταν στη πλυση μου κολλαει και επειδή εχει περασει τη μιση πλυση όταν συμβαινει αυτό , μετα το βγαζω από τη πριζα το αφηνω καποιες ωρες και μετα στο βαζω στο στυψιμο, βεβαια υπαρχουν γονεις διπλα και μπορουν να με διευκολυνουν προς το παρων. Αυτό μου δινει την ευκαιρια να ψαξω λιγο περισσοτερο την αγορα πλακετας από το εξωτερικο μιας και όπως ειχες πει η επισκευή στοιχιζε 110 ευρω δεν θεωρω ότι σε αυτό το ποσο συμφερει γιατι με 130 ευρω μαζι με τα μεταφορικα εχω βρει καινουργια απ εξω. Αν η επισκευή της ηταν στα 80 περιπου ευρω θα το ρισκαριζα. Βεβαια όλα αυτά είναι αποψεις του καθενος . Παντως ελλαδα καινουργια κατά από 180 δεν την εχω βρει αν την εβρισκα εστω και 150 ισως να το συζητουσα να την παρω από εδώ. Από εκει και περα αν ηξερα σιγουρα ποιοι πυκνωτες ηθελαν αλλαγη εχω καποια ατομα που ασχολούνται με ηλεκτρονικα θα μπορουσαν ισως να δοκιμαζαν να σκαψουν την ρητινη και να αλλαζαν κατευθείαν ότι επρεπε αλλα θελω εικονα με το τι πρεπει να αλλαχτεί. Για οποιαδήποτε άλλη εξελιξη θα ενημερωσω , όπως θα ηθελα και εσυ το ιδιο αν βρεις κατι για αγορα ή επισκευή σε άλλες τιμες από αυτές που ειπα πριν, ευχαριστω καλη σου μερα.