Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 117

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Δυστυχώς σε σημερινή μου τηλεφωνική επαφή μου απάντησαν ότι ακόμη δεν έχουν έρθει τα ανταλλακτικά! Οπότε είμαι πολύ επιφυλακτικός για το εργαστήριο και γενικότερα την επισκευή. Αν κάποιος γνωρίζει αξιόπιστο εργαστήριο επισκευής ηλεκτρονικών ας μου πει. Προς το παρόν βολεύομαι με την καινούργια πλακέτα, που, όταν εμφανίσει το γνωστό πρόβλημα, κάνω pause και μετά από 5-6 ώρες restart και η πλύση συνεχίζεται. Αν κάποιος γνωρίζει γιατί συμβαίνει αυτό ας ειδοποιήσει, γιατί βλέπω ότι η κατάσταση επιδεινώνεται (όλο και περισσότερες ώρες κάνει να πάρει μπρος.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΝΙΚΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Κωστα καλημέρα, εγω προς το παρων όταν στη πλυση μου κολλαει και επειδή εχει περασει τη μιση πλυση όταν συμβαινει αυτό , μετα το βγαζω από τη πριζα το αφηνω καποιες ωρες και μετα στο βαζω στο στυψιμο, βεβαια υπαρχουν γονεις διπλα και μπορουν να με διευκολυνουν προς το παρων. Αυτό μου δινει την ευκαιρια να ψαξω λιγο περισσοτερο την αγορα πλακετας από το εξωτερικο μιας και όπως ειχες πει η επισκευή στοιχιζε 110 ευρω δεν θεωρω ότι σε αυτό το ποσο συμφερει γιατι με 130 ευρω μαζι με τα μεταφορικα εχω βρει καινουργια απ εξω. Αν η επισκευή της ηταν στα 80 περιπου ευρω θα το ρισκαριζα. Βεβαια όλα αυτά είναι αποψεις του καθενος . Παντως ελλαδα καινουργια κατά από 180 δεν την εχω βρει αν την εβρισκα εστω και 150 ισως να το συζητουσα να την παρω από εδώ. Από εκει και περα αν ηξερα σιγουρα ποιοι πυκνωτες ηθελαν αλλαγη εχω καποια ατομα που ασχολούνται με ηλεκτρονικα θα μπορουσαν ισως να δοκιμαζαν να σκαψουν την ρητινη και να αλλαζαν κατευθείαν ότι επρεπε αλλα θελω εικονα με το τι πρεπει να αλλαχτεί. Για οποιαδήποτε άλλη εξελιξη θα ενημερωσω , όπως θα ηθελα και εσυ το ιδιο αν βρεις κατι για αγορα ή επισκευή σε άλλες τιμες από αυτές που ειπα πριν, ευχαριστω καλη σου μερα.

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Η παλιά πλακέτα επισκευάστηκε και μέχρι τώρα δουλεύει χωρίς προβλήματα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΝΙΚΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Κώστα μήπως σου είπαν που υπάρχει το πρόβλημα και τι αντικαταστησαν ? Γιατί εγώ μέχρι τώρα έχω λύσει την πλακέτα άλλαξα τους 2 μεγάλους πυκνωτές που ήταν πεσμενοι ( 700μ αντί 820μ) και κάνει τα ίδια.

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Δεν είναι πεσμένοι αυτοί που λες, συνήθως οι ηλεκτρολυτικοί έχουν ανοχή 20% οπότε αν γράφουν πάνω 820μF, και 656μF να μετράνε, σωστοί θεωρούνται.

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον FILMAN για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

tipos (07-03-17)

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikosgr1972 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κώστα μήπως σου είπαν που υπάρχει το πρόβλημα και τι αντικαταστησαν ? Γιατί εγώ μέχρι τώρα έχω λύσει την πλακέτα άλλαξα τους 2 μεγάλους πυκνωτές που ήταν πεσμενοι ( 700μ αντί 820μ) και κάνει τα ίδια.
    Το πρόβλημα μάλλον από ότι κατάλαβα ήταν το ολοκληρωμένο που δίνει τις εντολές αλλά δεν ξέρω αν το άλλαξαν ή το επισκεύασαν. Μέχρι τώρα το πλυντήριο δουλεύει κανονικά. Κάπου άκουσα ότι όταν υπερθερμαίνεται ο μικροϋπολογιστής χάνει κάποιες εντολές και πρέπει κάποιος να τις ξαναβάλει. Αυτό μπορεί να γίνεται από υπερφόρτωση του πλυντηρίου. Την πλακέτα δεν την μόνωσα τελείως γιατί σκέφτηκα ότι η σιλικόνη, στην οποία είναι σφραγισμένη, μπορεί να δρα σαν θερμοκρασιακό μονωτικό ανεβάζοντας την θερμοκρασία. Ίσως κάποιος φίλος να μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα.

Παρόμοια Θέματα

1. [Brandt] Πλυντήριο WM 61200, δεν γυρίζει ο κάδος
    από reili στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-15, 15:18
  2. [Pitsos] Δέν γυρίζει ο κάδος σε πλυντήριο PITSOS 7+
    από targa στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-15, 21:09
  3. [Candy] Δεν γυρίζει ο κάδος
    από LedZep στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3