ο.κ αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια,αυριο θα το κανω ευχαριστω.
επισης εκανα λαθος,η κουζινα ειναι siemens
ο.κ αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια,αυριο θα το κανω ευχαριστω.
επισης εκανα λαθος,η κουζινα ειναι siemens
enr HL654501E/01
εχω την εντυπωση ότι στο κατάστημα μου αλλαξανε την άλλη πλακετα με άλλη χαλασμενη γιατι ξαναλεω η κουζινα αναβε κανονικα τα display τα παντα.
Για να μην αναβει το display τοτε η βλαβη σου μαλον ειναι σε αυτη τροφοδοσιας.jpgτην πλακετα και οχι σε αυτη υσχιος.jpg.Η τροφοδοσια της πλακετας με τα ρελε και το display γινεται απο αυτη της πρωτης φοτο.Οταν εχει βλαβη αυτη τοτε νεκρωνει ο φουρνος τελιως.Τα ματια δουλευουν γιατι ειναι ανεξαρτητα απο το φουρνο και δεν ελεγχονται μεσω πλακετας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tipos : 04-02-17 στις 16:57
ναι σακη το ξερω ότι τα ματια είναι ξεχωριστα απλα το εγραψα ότι δουλευουν για να δειξω ότι η συσκευη ειχε ρευμα.
τωρα για τις πλακετες εφ οσων πριν το πρόβλημα ηταν μονο ότι δεν εκοβε ο θερμοστάτης τωρα πλεον πιστευω ότι μου αντικαταστησαν την καλη πλακετα(την πρωτη που ειπες) με χαλασμενη αρα τελος κάθε ελπιδα.
ισως να καταργησω εντελως τις πλακετες και να βαλω έναν διακοπτη 5-6 θεσεων και έναν απλο θερμοστατη,τι λες δε γινεται;
το εχω σκεφτει αλλα δεν ξερω τι να κανω που τα κουμπια και η προσοψη δεν εχουν συμβολα και αριθμούς δηλαδή εστω ότι την εκανα τη μετατροπή πως θα βλεπω π.χ σε τι θερμοκρασια εχω τον θερμοστατη
Δεν αξίζει τον κόπο να μπεις σε τέτοια περιπέτεια αλαξε την πλακέτα ή αν μπορείς επισκεύασε την.Καινουργια έχει κανα εξηνταρη.Αφου η αλλη δεν έχει κολλημένο ρελέ τότε θα δουλέψει καλά.Το μπαμ με σασί δεν μπορεί να έκανε άλλη ζημιά παρά μόνο στην επαφή του ρελέ.Το πολύ πολύ να χρειαστεί ένα ρελέ αν δεν δουλέψει σωστά