Γεια σας, έχω ένα πλυντήριο brandt octo8281g άνω φόρτωσης που ξαφνικά παρουσίασε το εξής πρόβλημα. Ξεκινάει κανονικά όποιο πρόγραμμα βάλω, τραβάει νερό και το ζεσταίνει. Όμως κατά την διάρκεια του προγράμματος και ενώ όλα πηγαίνουν κανονικά ξαφνικά σταματάει (σαν να έχω πατήσει το κουμπί παύση/έναρξη που έχει), ανάβουν διαδοχικά το λαμπάκι που δείχνει ότι είναι στην φάση πλυσίματος και το λαμπάκι υπολοιπόμενου χρόνου) και μετά ξανά ξεκινάει μόνο του και σταματάει πάλι μετά από λίγο. Αυτό μπορεί να το κάνει αρκετές φορές και άλλες φορές καταφέρνει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα ενώ άλλες δε τα καταφέρνει και μηδενίζει τον χρόνο, αδειάζει τα νερά και σταματάει. Στο βιβλίο του το μόνο που αναφέρει για αυτά τα λαμπάκια όταν ανάβουν είναι ότι ανάβουν όταν κάποιος σταματάει το πλυντήριο για προσθέσει ρούχα ή να αφαιρέσει. Δεν βγάζει κανένα άλλο μήνυμα σφάλματος. Το έβαλα και άδειο χωρίς ρούχα και μια το κάνει...μια όχι. Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν κατά την διάρκεια της κύριας πλύσης ενώ γυρνάει τον κάδο σιγά πάει να τον γυρίσει λίγο πιο γρήγορα και σταματάει. Κάλεσα το επίσημο service και ο τεχνικός είπε ότι δεν βρίσκει τι είναι (χωρίς καν να το ανοίξει μόνο στύψιμο έβαλε και άδεια πλύση και εκείνη την φορά δεν το έκανε το πρόβλημα) και αποφάνθηκε ότι είναι πλακέτα από αυτά που του περιέγραψα. Η πλακέτα με ενημέρωσε ότι κοστίζει 289,70 ευρώ + κόστος εργασίας. Αλλά όταν του είπα εάν είναι σίγουρος ότι με την πλακέτα θα φτιάξει μου είπε θα δούμε. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω το πλυντήριο κουνιόταν κάποιες φορές (όχι συνέχεια) σαν τρελό... Έχετε καμιά ιδέα..Τι μπορεί να είναι ?
![]()