προς το παρων δεν την ξαναεβαλα επανω την πλακετα,θα τη βαλω καποια στιγμη να είναι και ο καιρος καλυτερος γιατι την εχω εξω.εχει μπει άλλη στη θεση της όμως θελω να τη φτιαξω αν μπορεσω
προς το παρων δεν την ξαναεβαλα επανω την πλακετα,θα τη βαλω καποια στιγμη να είναι και ο καιρος καλυτερος γιατι την εχω εξω.εχει μπει άλλη στη θεση της όμως θελω να τη φτιαξω αν μπορεσω
Επικεντρώσου στο αντίστοιχο ρελέ.
την κουζινα την ειχα δωσει σε καταστημα service οταν ειχα διαπιστωσει το προβλημα και μου ειχε πει οτι θελει πλακετα,απο τοτε την ειχα αφησει στην ακρη.
σημερα ειπα να ασχοληθω λιγο κι ετσι τη συνδεσα στο ρευμα και ενω το προβλημα της ηταν οτι δεν εκοβε η θερμοκρασια τωρα μετα που της εβαλε χερι ο κυριουλης βλεπω οτι δεν αναβει τιποτα στο καντραν και δεν αναβει καμια αντισταση.
να πω οτι τα 4 κεραμικα ματια δουλευουν αψογα.
μετρησα με πολυμετρο και καθως γυρναω τον επιλογεα του φουρνου δινει ρευμα στην πλακετα αλλα μεχρι εκει,δεν αναβει τιποτα
Δωσε το enr απο το καρτελακι η ανεβασε φοτο απο το καρτελακι.Κατι μου λεει οτι εχει προβλημα η αλλη πλακετα.
ο.κ αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια,αυριο θα το κανω ευχαριστω.
επισης εκανα λαθος,η κουζινα ειναι siemens
enr HL654501E/01
εχω την εντυπωση ότι στο κατάστημα μου αλλαξανε την άλλη πλακετα με άλλη χαλασμενη γιατι ξαναλεω η κουζινα αναβε κανονικα τα display τα παντα.
Για να μην αναβει το display τοτε η βλαβη σου μαλον ειναι σε αυτη τροφοδοσιας.jpgτην πλακετα και οχι σε αυτη υσχιος.jpg.Η τροφοδοσια της πλακετας με τα ρελε και το display γινεται απο αυτη της πρωτης φοτο.Οταν εχει βλαβη αυτη τοτε νεκρωνει ο φουρνος τελιως.Τα ματια δουλευουν γιατι ειναι ανεξαρτητα απο το φουρνο και δεν ελεγχονται μεσω πλακετας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tipos : 04-02-17 στις 16:57