Οπότε τι κάνουμε τώρα; Τι ανταλλακτικό ζητάω;
Οπότε τι κάνουμε τώρα; Τι ανταλλακτικό ζητάω;
Δεν ζητας κανενα ανταλακτικο.Μετρα πρωτα και βλεπουμε.Αν δεν γνωριζεις απο μετρησεις η δεν εχεις τα καταληλα εργαλεια ειναι ματαιο να προσπαθεις να βγαλεις ακρη.
Έχω τα εργαλεία και ξέρω από μετρήσεις. Από πλυντήρια δεν ξέρω...
Αντισταση 25 με 30 ohmστα ακρα της χωρις καλωδια επανω.Μετα μετρας το ενα ακρο της αντιστασης με γειωση σε μεγαλη κλιμακα Mohm και δεν πρεπει να σου δηξει τιποτα,απειρο δηλαδη.
Αισθητηρας γυρω στα 6 kohm στα ακρα του και απειρο με γειωση,καλο θα ειναι αντισταση και αισθητηρας να βρισκονται μεσα με λιγο νερο στον καδο.
Βαλβιδες με βγαλμενα καλωδια γυρω στα 4 kohm
Εφοσον οι μετρησεις ειναι ενταξη βγαζεις πλακετα και ανεβαζεις καθαρες φοτο να την δουμε
Οκ, σαν μετρήσεις σε καταλαβαίνω, πού θα μετρήσω όμως δεν ξέρω... Θα ξεκουμπώσω την φύσα από το μοτέρ και θα μετρήσω στην φύσα; (έρχεται από το ρελέΠοιός είναι ο αισθητήρας και ποιές οι βαλβίδες;
![]()
Οι βαλβιδες ειναι εκει που συνδεεται το λαστιχο παροχης νερου του πλυντηριου,πισω και αριστερα οπως το βλεπουμε απο μπροστα.
Η αντισταση για να μετρηθει πρεπει να βγει ολη η προσοψη του πλυντηριου,αποσο καταλαβαινεις αυτο θα σε παιδεψει λιγο.Αν ομως το πλυντηριο ειναι ανοιχτο απο κατω μπορεις και να το ξαπλωσεις πισω ωστε να δεις τα καλωδια και να κανεις μετρηση απο κατω
Τον αισθητηρα μπορεις να τον μετρησεις και απο φυσα πανω στην πλακετα,ειναι μια μικρη με καφε λεπτα καλωδια.Το δικοσου εχει 2 τετοιες φυσες μια με 2 καλωδια και μια με τρια,ο αισθητβηρας ειναι με 2 τα καλωδια.
Προσοχη οτι φυσα βγαζεις τη συμαδευεις για να μη τη βαλεις σε λαθος θεση,κυριως του αισθητηρα μπαινει και σε αλλη θεση
Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Αύριο το απόγευμα έχουμε καταδρομική.
Μόνο μία τελευταία ερώτηση:
Η αντίσταση λειτουργούσε, καθώς έγιναν πλύσεις ακόμη και στους 90 βαθμούς την Παρασκευή αλλά τώρα δεν πλένει ούτε στο πρόγραμμα με κρύο νερό (σε αυτήν την περίπτωση θα σταματούσε από αντίσταση; )
Οι βαλβίδες του νερού λειτουργούν και οι 2 (το τσέκαρα οπτικά).
Θα ξεκινήσω με τον αισθητήρα...
Ευχαριστώ και καλό βράδυ.
Θα ενημερώσω σχετικά με τα αποτελέσματα αύριο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tazz78 : 31-01-17 στις 11:38
Στο vario plus 600D από που έχω πρόσβαση στην αντίσταση, από πίσω ή από εμπρός;
Στο πίσω μέρος θα ανοίξεις το οβάλ καπάκι και η αντίσταση πιθανότατα βρίσκεται στο κάτω μέρος του κάδου αριστερά , για να βγει αυτή η αντίσταση (λόγω του οβάλ καπάκι ) πρέπει να πλαγιάσεις στον τοίχο την συσκευή (εκτός ρεύματος ) και κάποιος άλλος να σπρώξει τον κάδο προς τα δεξιά.
Τελικά η αντίσταση βρίσκεται μπροστά. Είναι η έκδοση 600D/16.
mikemtb73 (03-12-19)