Ο θερμοστατης εκανε το μοτερ να δουλευει συνεχεια,δεν εκοβε καθολου για μερες με αποτελεσμα η θερμοκρασια αν πεσει τοσο χαμηλα.Οταν τον εκελισα και πηγα αν τον ξανανοιξω το μοτερ τιποτα !
Οταν μπηκε 1η φορα νεος θερμοστατης τον γυρισε ο τεχνικος στο 3 μα δεν δουλεψε το μοτερ,εδωσε λιγο δεξια τον χρονοδιακοπτη...τιποτα,ξανα...τιποτα.
Εβαλε εναν νεο χρονοδιακοπτη και δουλεψε αμεσως,μου λεει αυτος που εχεις ειναι ζητημα χρονου να τα παιξει.Μου ξαναβαλε τον παλιο,εδωσε ενα κλικ ακομη και τελικα το μοτερ πηρε μπρος.
Μετα απο λιγες μερες το μοτερ οταν εσβηνε για αποψυξη δεν ξαναπαιρνε στο 20' που λενε,εκανε ωρες ολοκληρες,τους πηρα τηλεφωνο,μου ειπαν να γυρισω λιγο δεξια τον χρονοδιακοπτη,το εκανα και πηρε μπρος ομως μετα απο 1-2 μερες ξανα τα ιδια.
Ετσι πεισθηκα να αλλαξω και τον χρονοδιακοπτη,για το μοτερ το μονο που εχω να πω ηταν πως τελευταια ισα που το ακουγα,αυτο το "ρρρρρρρρνννν" που ξερουμε απο διαφορα ψυγεια δεν το ακουγα.
Δεν ξερω πως θα μπορουσε να μετρηθει το μοτερ παρουσια μου [με καποιο μανομετρο ισως;] αλλα εξ'αποστασεως και ενω το ψυγειο ηταν ηδη σβηστο 1 ολοκληρη ημερα τι να εκανα;