Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Δημ.Φυλακτος Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν αντιλεγω απλα μετεφερα τα περιστατικα,δεν ειχα αναλογη εμπειρια επι τοσα χρονια απο ψυκτικο.
Δεν ειδα πλαστικο μπουκαλι,3 φιαλες κρατουσαν.

Μολις αλλαξε τον θερμοστατη μου ειπε και για τον χρονοδιακοπτη αλλα ειπε αστο να δουμε πως παει και οντως το δοκιμασαμε 1-2 μερες και μας εκανε νουμερα.Το ψυγειο ειχε παρει την κατιουσα τον τελευταιο καιρο,δεν εψυχε καλα οπως τα πρωτα χρονια και 2 φορες εδειχνε πολυ πεσμενη η καταψυξη χωρις να εχει πολλα πραγματα μεσα.

Το μοτερ ειχε σκουρια απο πανω του,οταν ειπαν [2 ατομα ειχαν ερθει] για αλλαγη δεν ημουν παρων αλλα στη δουλεια και ηδη ειχα πεταξει 2 φορες πραγματα,ειχαν περασει πανω απο 12 ωρες χωρις να δουλευει το ψυγειο & δεν ειχα απο το τηλεφωνο αλλη επιλογη.

Με ανησυχει το θεμα παγου στην σωληνα εαν μακροπροθεσμα κανει κακο ή αν λειωνοντας προκαλει νερα που θα τρεχουν.
Για την αντοχη του μοτερ δεν ξερω,μηπως η παραπανω ιπποδυναμη πιεσει τα πραγματα στο κυκλωμα;

No Frost,Υψος 175 εκ,πλατος 70 εκ και βαθος 60 εκ,μετρητα δεν υπηρχαν παραπανω απο οσα την επισκευη.
Κατι αναλογο σε μαγαζι με δοσεις εχει απο 400 ευρω Whirlpool το φθηνοτερο μετα Morris 449 και Whilrpool 685 και μαλιστα μονο κατοπιν παραγγελιας οχι ετοιμοπαραδοτο.

Επι 16 χρονια για αυτο το ψυγειο δεν ειχα δωσει τιποτα,ακομη & τα λαστιχα του ειναι μια χαρα.Θερμοστατη ηθελε σιγουρα αλλα & το μοτερ δεν ηταν & στα καλυτερα του.

Δεν λεω πως μου ηρθε κουτι που λεμε ομως υπο πιεση χρονου δεν ειχα & πολλες επιλογες.
Δημοσιευω το παθημα μου μηπως βοηθηθει & καποιος αλλος συνφορουμιτης.
Γενικότερα τα No Frost έχουν προβλήματα με την ψύξη, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες. Και το λέω εγώ που έχω no frost της General Electric, το οποίο αγόρασα το 2004. Κάθε καλοκαίρι το ίδιο βιολί η κατάψυξη δεν μπορεί να ψύξει πιο κάτω από του 5 βαθμούς κελσίου και η συντήρηση, δεν έχει σχεδόν καθόλυ ψύξη. Και μου κάνει εντύπωση γιατί παλαιότερα που είχαμε επί εικοσαετία πάλι No Frost και μάλιστα τα πρώτα που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. White Westinghouse, το οποίο αγοράσθηκε μεταξύ 1984-86 αν θυμάμαι καλά. Είκοσι χρόνια ασταμάτητης λειτουργίας μέχρι που υπήρξε πρόβλημα με το μοτέρ γι αυτό και αντικαταστήθηκε. Θέλω να πω ότι όλα αυτά τα είκοσι χρόνια δεν είχε προβλήμστα ψύξης. Πάντως σε ευχαριστούμε για την εμπειρια σου από την ανεπιτυχή επισκευή του ψυγείου γιατί πλέον λαμβάνουμε γνώση και προσπαθούμε να μη την πατήσουμε και μεις.